superliga logo hvidNår Superligaen i morgen fløjtes i gang, gælder det for Viborg om at nyde oplevelsen i landets bedste række. Bookmakeren NordicBet forudser nemlig et hurtigt farvel til de grønblusede, mens det er lidt mere åbent, hvem den anden nedrykker bliver.

De nye hold i Superligaen har det traditionelt svært, og ifølge oddssætter hos NordicBet, Frederik Søvang, ser oprykkerne på papiret noget svagere ud end de to hold, som netop er blevet sendt ned i NordicBet Ligaen.

“At Viborg endte på førstepladsen i den næstbedste række sidste sæson, kan få mange til at tro, at domkirkebyens hold, med den gamle rotte Ove Christensen som træner, er kommet I Superligaen for at blive. Men vi forudser en ualmindelig svær sæson for Viborg. Klubben har ikke den bedste økonomi, den vigtige målmand Martin Hansen har lige forladt klubben, og i sidste sæson var holdet på papiret kun det tredje-fjerdebedste hold i NordicBet Ligaen,” siger Frederik Søvang.

Til gengæld er der mere tiltro til FC Vestsjælland, som med rigmanden Kurt Andersen i ryggen umiddelbart er kommet til landets bedste række med store armbevægelser og ambitioner:

“FC Vestsjælland tror vi som udgangspunkt mere på. Klubben har hentet en del erfarne Superliga-spillere det seneste års tid og har allerede nu vist sig særdeles aktiv på transfermarkedet. Ydermere har holdet gennem længere tid spillet “oprykker-fodbold” nede i NordicBet Ligaen med stram disciplin og hurtige omstillinger. Derfor skal der ikke ændres på spillestilen i den nye sæson, og man skal blot kigge mod sidste sæsons bronzevindere fra Randers for at finde et hold, der med succes gjorde det på præcis samme made.”

FC Vestsjælland er ikke færdige med at handle endnu, og det er ifølge NordicBet slet ikke utænkeligt, at klubben kan holde et hold som SønderjyskE under sig.

Derimod er Viborg med stor sandsynlighed færdig i Superligaen efter blot en enkelt sæson, medmindre klubben opruster kraftigt på spillerfronten. Økonomisk ser dette dog ikke ud til at være muligt på nuværende tidspunkt.

 

–> Spil på nedrykker af superligaen på NordicBet her

 

Nedrykkere fra Superligaen 2013/2014:

Viborg FF                                                         1.42

FC Vestsjælland                                                1.65

SønderjyskE                                                     2.85

Esbjerg FB                                                       7.5

Randers FC                                                      7.5

Brøndby IF                                                      12.5

OB                                                                  12.5

AGF                                                                13.00

AaB                                                                 15.00

FC Midtjylland                                                   22.00

FC Nordsjælland                                               250.00

FC København                                                  700.00