Vanvittigt tilbud – Spark weekenden i gang med forhøjede odds

Få forhøjet odds hos betfair

Weekenden står endnu en gang for døren, og den byder på en lang række store fodboldkampe. Weekendens måske mest spændende opgør er i Spanien, hvor La Ligas nummer et og to, Barcelona og Valencia, tørner sammen. I Danmark er der dog også en række spændende opgør, og de kampe kan man nu vinde rigtig store penge på. Bookmakeren betfair har nemlig boostet oddset på en række kampe, hvilket man som ny kunde kan nyde godt af. Man kan for eksempel få odds 9,00 på, at Brøndby IF slår Silkeborg IF eller odds 12 på, at Barcelona slår Valencia.

Læs vores anmeldelse af betfair her.

 

Sådan får du boosted dine odds

Der er ingen slinger i valsen hos betfair, og det er heldigvis yderst simpelt at få de boostede odds. Som ny kunde kan man vælge i mellem tre forskellige tilbud.

  1. Odds 9,00 på, at Brøndby IF slår Silkeborg IF. Oddset var før 1,55.
  2. Odds 12 på, at FC Barcelona slår Valencia CF. Oddset var før 1,90.
  3. Odds 18 på, at FC Nordsjælland, Brøndby IF og FC Midtjylland alle vinder deres kampe. Oddset var før 3,93.

Få tilbud 1 Få tilbud 2  Få tilbud 3

 

Til hver tilbud hører der en bonuskode. Disse skal skrive, når man tilmelder sig betfair.

  • Tilbud 1: ZFBJXD
  • Tilbud 2: ZFBJXE
  • Tilbud 3: ZFBJXC

 

Når man har oprettet sin konto hos betfair og indsat penge, er man klar til at spille på det forhøjede odds. For hver af kampagnerne gælder det, at man højst kan spille 50 kroner til det forhøjede odds. Når ens spil forhåbentlig går hjem, får man indskuddet tilbage som kontanter. Dermed kan det udbetales igen med det samme. Gevinsten derimod får man som en bonus. Denne skal gennemspilles en enkelt gang til minimum odds 1,50 før, at den kan udbetales.

 

Læs optakt til Silkeborg IF – Brøndby IF

Læs optakt til Valencia CF – FC Barcelona

 

Regler og vilkår

Bonuspengene er gyldige i 90 dage, og de skal bruges på Sportsbook. Man må gerne spille akkumulatorkuponer for sine bonuspenge, men mindst et af spillene skal være til odds 1,50 eller højere før, at den tæller med i gennemspilningen. Spiller man flere spil på den samme kamp eller begivenhed, vil kun det første spil tælle med i gennemspilningen.

Man må gerne bruge cash out på sine spil, men i så fald tæller spillet ikke med i gennemspilningen.

 

Få tilbud 1 Få tilbud 2  Få tilbud 3

 

betfair logo