Silkeborg IF – Brøndby IF odds: Bliver det otte i træk for BIF?

Det er ikke ofte, at man ser en kamp med større forskel på de to hold end denne. Silkeborg IF ligger på Superligaens næstsidsteplads med sølle 14 point, imens Brøndby IF ligger på førstepladsen. Hele 22 point adskiller således de to mandskaber.

Silkeborg har haft en svær sæson. Selvom de har fået nyt stadion, er tingene ikke gået deres vej, og de er blandt favoritter til at ryge ned i første division. Silkeborg har blot vundet fire Superliga-kampe i hele sæsonen, og deres seneste sejr ligger i slutningen af oktober. De fik dog en smule oprejsning i midtugen, hvor de slog Hellerup IK med 3-0 i DBU Pokalen.

Brøndby har vundet deres seneste syv kampe i Superligaen, og de er i øjeblikket favorit til at vinde mesterskabet. Klubben fra Københavns vestegn spiller fremragende fodbold for tiden, og i sidste uge kom angriber Teemu Pukki i gang igen med et hattrick.

Det er ingen overraskelse, at gæsterne er favoritter til at løbe med sejren. Hos bookmakeren Betsafe får man odds 1,48 på, at Brøndby vinder, imens en Silkeborg-sejr er helt oppe i odds 6,40.

Læs vores anmeldelse af Betsafe her.

 

Spil på kampen hos Betsafe

 

Optakt: Silkeborg IF – Brøndby IF

Silkeborg IF

Silkeborg if logoDer er ikke mange grunde til at være optimistisk i Søhøjlandet for tiden. Silkeborg ligger næstsidst i Superligaen, og de har blot fået fire point i deres seneste seks Superliga-kampe. Dermed er Silkeborg også i akut nedrykningsfare, og der er ikke megen tvivl om, at de skal spille nedrykningsspil i foråret.

Silkeborg har dog den fordel, at de er stærke på hjemmebane. JYSK Arena er blevet et mindre fort, hvor udeholdene altid får kamp til stregen. Banen er lavet af kunstgræs, hvilket betyder, at alle andre hold end FC Nordsjælland spiller på et uvant underlag. Det er således her, at Silkeborg har vundet alle sæsonens fire kampe, og de har faktisk blot tabt to hjemmekampe i sæsonen. I alt er 13 af Silkeborgs 14 point kommet på JYSK Arena.

I midtugen tankede Silkeborg yderligere selvtillid med en 3-0-sejr ude over Hellerup IK i DBU Pokalen. Silkeborg slog, som de fleste nok husker, HIK for flere uger siden, men på grund af en dommerfejl måtte kampen spilles om. Selvom cheftræner Peter Sørensen næppe satte pris på at skulle endnu en tur til Sjælland, gav sejren spillerne selvtillid. Det var vigtigt for Silkeborg-spillerne med en lille oprejsning, da de ikke har vundet i deres seneste tre Superliga-kampe.

Til kampen imod Brøndby må Silkeborg undvære de to venstrebacks Gustav Dahl og Mikkel Cramer. Dette giver plads til den Brøndby-ejede slovak Gregor Sikosek. Anfører Dennis Flinta og angriberen Alex er også utilgængelige.

 

Brøndby IF

Brøndby IF logoDe er ikke meget for at snakke om mesterskabsmulighederne på Vestegnen. Både cheftræner Alexander Zorniger og sportsdirektør Troels Bech er blevet yderst dygtige til at undvige journalisternes spørgsmål, men det bliver sværere og sværere. Brøndbys gode form har nemlig gjort dem til favoritter til mesterskabet, hvilket må siges at være fortjent.

I sidste uge hentede de gul-blå en imponerende 4-2-sejr på hjemmebane imod mesterskabsaspiranterne fra FC Nordsjælland. Dermed voksede hullet ned til Farum-klubben til seks point. Kampens helt store oplevelse var Teemu Pukki. Den finske angriber scorede et flot hattrick, og han fik dermed endegyldigt hul på bylden.

Brøndbys helt store problem i denne sæson har været, at angriberne ikke lavede nok mål. Dette problem har de måske endelig overvundet, hvilket kan blive altafgørende. Hvis Pukki kommer tilbage i samme form som i sidste sæson, bliver Brøndby automatisk endnu farligere. Finnen passer nemlig perfekt ind i Brøndbys spillestil, og han kommer altid frem til masser af chancer

Imod Silkeborg må Pukki dog undvære sin normale angrebsmakker, Jan Kliment. Tjekken er i karantæne efter, at han fik et dumt gult kort imod Nordsjælland. Bortset fra ham råder Zorniger dog over en skadesfri trup.

 

Spilforslag

Brøndby er store favoritter, når de søndag gæster Silkeborg. Vestegnens stolthed er i fantastisk form for tiden, og de virker nærmest ustoppelige. Silkeborg har dog været gode på hjemmebane i indeværende sæson, så det kan godt blive en tæt kamp.

Det var dog yderst opløftende for gæsterne, at Teemu Pukki scorede hattrick i sidste uge. Den præstation vil han naturligvis forsøge at følge op på. Bag sig har han måske ligaens allerbedste midtbane, og med folk som Hany Mukhtar, Christian Nørgaard og Simon Tibbling i topform, er Pukki sikker på, at få god opbakning. Vi anbefaler derfor, at man spiller på Teemu Pukki som første målscorer til odds 4,50 hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget hos Betsafe

 

Betsafe logo