superliga logo hvidI aften står den på rundens sidste kamp i superligaen, i opgøret mellem Esbjerg fB og AaB. Det er bund mod top, men i den mest uforudsigelig superligasæson nogen sinde, er det lagt fra givet at AaB er favoritter til at vinde. Esbjerg har rigtig nok haft en rigtig dårlig sæson i superligaen, hvor de har smidt point til et hav af dårligere hold.

Men sideløbende med superligaen har Esbjerg høstet det ene store resultat i Europa efter det andet, og var allerede efter 4 runder sikret videre deltagelse i Europa League. Esbjerg har således spillet som nat og dag i Superligaen og Europa League, og med nederlaget til SønderjyskE i sidste runde, er der da heller ikke noget der tyder på at Esbjerg har fået vekslet de gode resultater i EL til point i Superligaen.

Esbjerg befinder sig på nuværende tidspunkt under stregen, men kan med en sejr komme op på den rigtige side af stregen og blande sig i midten af feltet. AaB skal derimod bruge en sejr til at holde fast i toppen og mindske afstanden til FC Midtjylland som på nuværende tidspunkt topper ligaen.

Men selv om AaB er tophold, så tror bookmakerne altså mere på Esbjerg. Således kan man få odds 2.40 hos bet365, hvis Esbjerg vinder dagens kamp. AaB giver 2.80 hvis de tager sejren med hjem til Nordjylland. Alle de bedste odds på kampen finder man hos bet365. Husk at du får op til 1.000 kroner i bonus som ny kunde hos bet365.

 

Gå til bet365 for at oddse på kampen – Husk at få dine 1.000 kroner i bonus

 

De bedste odds på kampen mellem Esbjerg og AaB

 

Esbjerg vinder til odds 2.40 hos bet365

Uafgjort til odds 3.40 hos bet365

AaB vinder til odds 2.80 hos bet365