Den tyske håndbold hjalp os i går med at få brudt den neverending streak af losses, vi havde ramt. Så med fornyet mod på tilværelsen bevæger vi os nu over i tennisverdenen. Som I sikkert alle sammen har bemærket, så er det meget småt med sport i tv, så vi tager de kampe, vi finder mest interessante, man stadig har mulighed for at følge live i tv.

Dagens kamp er fra US Open, hvor verdensranglistens nr 1 Novak Djokovic møder nr 24 i form af Mikhail Youzhny. At favoritten er Novak Djokovic kan ingen vist være i tvivl om – end ikke Youzhny’s egen mor, men lad os se om ikke vi kan finde et spændende bet alligevel.

 

Dagens spilforslag
Handicap på -2.5 – Novak Djokovic til at vinde til odds 1.45 hos Unibet
knap_odds_her

 

Novak Djokovic har haft svært ved at vinde turneringer på det seneste. I de sidste 6 turneringer har han ikke formået at nå til tops, og det er lidt uvant for en stjerne af Djokovic’s kaliber. Nederlagene til Nadal og Murray kan man måske forstå, men det er også blevet til nederlag til Grigor Dimitrov (nr 29), Tomas Berdych (nr 5) og senest John Isner (nr 17). Kigger man på de tal, så kan der måske være en overraskelse på vej. Værd at bemærke er dog, at det er i små turneringer, han har tabt til de lavere rangerede spillere. I Grand Slams er det udelukkende top 3-spillere, Djokovic har tabt til.

Kaster vi et blik på Youzhny sidste 6 turneringer, så er det blevet til en turneringssejr, nemlig i Suisse Open i Gstaad. Derudover er det blevet til nederlag til Federer og Murray af de store – og Raonic (nr 11) samt Garcia-Lopez (nr 74) af de lavere rangerede. For en spiller af Youzhny’s kaliber, så er det egentlig en ganske god periode, og der er ingen grund til at tro, at han ikke skulle kunne gøre en ganske god figur mod verdensetteren i dag.

De to spillere har mødt hinanden massevis af gange. 5 gange er Djokovic løbet med sejren, mens Youzhny har sejret 3 gange. Det vil med andre ord sige, at det er ikke en uvant situation for Youzhny – han har prøvet at slå Djokovic op til flere gange før. Det er nogle år siden sidst, men i deres seneste møde i Monte-Carlo Masters i april var de ude i 3 sæt, før Djokovic hev sejren hjem. Den her kamp er ikke så ulige, som bookmakerne gerne vil have os til at tro:

Bookmakernes odds på kampen:

Novak Djokovic: 1.04 hos Bet365
Mikhail Youzhny: 16.75 hos MermaidBet

Med en så stor favorit, så tillader vi os at fremhæve handicapspillene også:

Handicap på -1.5:

Novak Djokovic: 1.10 hos Unibet
Mikhail Youzhny: 6.75 hos Unibet

Handicap på -2.5:

Novak Djokovic: 1.45 hos Unibet
Mikhail Youzhny: 3.06 hos MermaidBet

Hvis alt går efter planen, så skal Djokovic og Youzhny på banen kl 17:00, og det bliver sendt på EuroSport.

Dagens spilforslag:

Som vi allerede har været inde på, så er Novak Djokovic ikke usårlig, og der er da heller ingen tvivl om, at vores bet på en eller anden måde vil gå på Youzhny. Han kender Djokovic særdeles godt og har ingen grund til at frygte verdensetteren. Det er en mand med selvtillid, vi får at se på banen.

At sige, at Youzhny render med sejren vil måske nok være at tage munden for fuld, men et eller to sæt vil ikke være usandsynligt. Vi vælger at tage den lidt konservative løsning og holde os til asian handicapspillet, der hedder -2.5. Dermed skal Youzhny “bare” nappe ét enkelt sæt på 3 forsøg.

Novak Djokovic-Mikhail Youzhny (asian -2.5 sæt): Mikhail Youzhny – dvs Youzhny skal vinde mindst ét sæt til odds 3.06 hos MermaidBet.

Læs stor artikel om Asian Handicap her

Hitrate: 21/60 = 35%
Samlet indsats: 60
Samlet resultat: -11.59
Tilbagebetalingsprocent: 81%