Vind freebets og op til 60.000 kroner på din sejrsstime hos Unibet

Streakr er Unibets nye quiz, hvor du hver dag skal svare rigtigt på et spørgsmål om en af dagens sportsbegivenheder. Streakr er en gratis kampagne for Unibets nye såvel som eksisterende kunder. Som navnet på quizzen nok antyder handler det om at lave så lang en sejrsstime som muligt. Quizzens spørgsmål omhandler som nævnt en af dagens sportsbegivenheder. Den kan omfatte stort set alt mellem himmel og jord. Bare ét eksempel kan være, “om begge hold scorer i en kamp.”

 

 

Opret dig hos Unibet og spil Streakr.

 

 

Sådan deltager du i Streakr

  1. Du skal være kunde hos Unibet
  2. Find Streakr kampagnen på Unibets kampagneside.
  3. Svar på dagens spørgsmål
  4. Vind freebets og kontanter

 

Det vinder du i Sreakr

De tre bedste spillere i Streakr vinder henholdsvis 60.000, 30.000 og 10.000 kroner. Såfremt en eller flere spillere står lige, vil vinderen blive fundet ved lodtrækning. Der vil være præmier for spillere med ned til tre rigtige. Får man en streak på tre korrekte svar, vil man modtage et freebet på 25 kroner. Det fortætter op til en streak på 17 rigtige, hvor man foruden gode chancer for at vinde den helt store gevinst også vil få et freebet på hele 1.000 kroner.

Du kan hver uge følge med i, hvordan det går din streak i forhold til konkurrenternes under fanen “leaders.” Her vil du kunne se turneringens topscorerliste. Du kan desuden læse mere om turneringen præmier under punktet “præmier.”

 

Det får du som ny Unibet-kunde

Som ny kunde matcher Unibet din første indbetaling. Det vil sige, at du kan får 1.000 kroner i velkomsbonus, hvis din første indbetaling er 1.000 kroner. 1.000 kroner er det maksimale beløb, som du kan indsætte, men 40 kroner er mimimumskravet. Din bonus er gyldig i 60 dage, så du har god tid til at få gennemspillet denne.

 

 

Opret dig hos Unibet

 

 

Regler og vilkår for bonussen

Du skal være 18 år, bosiddende i Danmark og ny kunde hos Unibet. Din bonus skal gennemspilles seks gange til minimum odds 1,40. Dine væddemål skal være afgjorte indenfor de 60 dage, hvor din bonus er gyldig. Opfylder du ikke gennemspilskravet går den og eventuelle gevinster tabt.  Væddemål hvor der er gjort brug af cash-out vil ikke tælle med. Det er lige meget om du vinder eller taber dig kvalificerede væddemål, det tæller stadig i gennemspilskravet.

Man er ikke berettiget til velkomstbonus, hvis man bruger en eller flere af følgende betalingsmidler: Skrill, Paysafecard eller Neteller. Unibet kan til enhver tid ændre eller annullere deres velkomstbonus. Unibets generelle regler er desuden gældende til enhver tid.

 

 

Opret dig hos Unibet og spil Streakr.

 

 

Regler og vilkår for kampagnen

Kampagnen gælder fra den 8. maj til den 24. maj klokken 23.59. Tilbuddet gælder for nye såvel som gamle kunder hos Unibet. Du kan kun deltage én gang pr. runde. Du skal svare på et spørgsmål om en kamp. Der vil hver dag være tre svarmuligheder, og du skal som spiller vælge én af disse. Du kan kun svare på et spørgsmål om dagen uagtet, om du har svaret rigtigt eller forkert på dagens spørgsmål.

Spillerne med de top tre længste stimer vinder henholdsvis 60.000, 30.000 og 10.000 kroner ved spillets afslutning. Vinderen vil være spilleren, som har den længste sejrsstime, når kampagnen slutter. Hvis der skulle være flere spillere med lige lange stimer, vil der bliver trukket lod for at finde en vinder. Præmien vil blive udbetalt inden for de efterfølgende 72 timer.

Hvis du svarer rigigt på et spørgsmål nulstilles din stime. Der ikke noget loft for, hvor mange ny stimer, du kan påbegynde. Hvis du nulstiller din stime kan du starte denne op igen og fortsætte med at vinde kontanter. Du kan ændre dine svar frem til kampens starttidspunkt. Din stime bliver ikke nulstillet, hvis der er en dag, hvor du ikke deltager.

Registreringen af et spil vil blive regnet som det gyldige spil i sig selv. Promoter og publicit holdes ikke ansvarlige for spil, der tabes i processen. Bevis på magnetiske kopier vil ikke blive accepteret som bevis på gyldigt spil.

Unibet har ret til at ekskludere enhver spiller fra kampagnen, hvis de har mistanke om, at der er forekommet brug på deres regler og vilkår. Det gælder uanset, om spilleren har vundet eller stod til at vinde. Unibet forbeholder sig desuden retten til at ændre eller annuellere kampagnen på ethvert givent tidspunkt. Unibets regler og vilkår er til hver en tid gældende.

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund