Julekalender på Unibet – Få freebets, bonus og gratis penge her

Så blev det næsten jul, vi har i hvert fald ramt december, og det betyder at vi tager hul på de årlige julekalendere. Du har måske allerede fået købt den årlige chokoladekalender, eller børnene har fået årets ulandskalender. Men en julekalender behøver ikke nødvendigvis ikke at være fysisk, det er Unibet det bedste bevis på. Odds på hvid jul.

Unibet har nemlig lavet en lækker julekalender for voksne, med freebets, reload bonusser, freespins til Casino og gratis billetter til Poker.

Kort sagt er der masser af gratis guf til alle kunder af Unibet, om du skal til at oprette dig nu, eller om du – som et hav af danskere – allerede har været kunde hos Unibet i flere år. Tjek kalenderen ud på nedenstående link og se om der er et tilbud der frister dig.

Gå direkte til julekalenderen på Unibet her ->

 

I dag, onsdag d. 2. december bliver du tilbudt en realod bonus på 50% op til 200 DKK. Det vil sige, at du skal indsætte 400 DKK for at modtage den fulde bonus til sportsbetting. Din bonus skal naturligvis omsættes et par gange før den kan udbetales. Helt præcis skal dine bonuspenge omsættes 6 gange inden du kan hæve dine penge.

Er du helt ny kunde, får du faktisk tilbudt en endnu større bonus. Lige nu giver Unibet nemlig 100% op til 1.500 DKK i bonus til alle nye kunder. Så er du en af de få der ikke har fået oprettet din konto, kan du gøre det nu.

Hvad der gemmer sig i morgen ved vi endnu ikke, kun at du med fordel kan logge ind og tjekke kalenderen hver dag via ovenstående link.

Det vil nemlig være ærgerligt at gå glip af dage med freebets, ekstra høje odds eller gratis billetter til Unibet Poker.