Få et free bet, når du spiller på FIFA hos Unibet

Alle spillere hos Unibet kan få et 100 kroners free bet, når de spiller  100 kroner på FIFA. Unibet har stor fokus på Esport og i særlig grad FIFA i disse dage. Derfor har de mage fordelagtige tibud omhandlende spil på FIFA. I denne kampagne kan frit vælge, hvad man vil brige sit 100 kroner free bet på. Man vil endda få free bettet uagtet, om ens første væddemål går hjem eller ej.

 

 

Opret dig hos Unibet

 

 

Sådan deltager du i Unibets FIFA Esports-predictor

  1. Man skal være oprettet som kunde hos Unibet.
  2. Find kampagnen under Sport-kampagner
  3. Spil 100 kroner på FIFA
  4. De 100 kroner skal spilles til minimim odds 1,40.
  5. Væddemålet skal være foretaget inden søndag den 12. april kl. 23.59.
  6. Modtag et 100 kroners free bet, når dit væddemål er afgjort.

Odds på FIFA hos Unibet

Unibet har som nævnt stor fokus på FIFA Esportspil i disse dage. Derfor er der naturligvis mange spil at vælge imellem. I skrivende stund er der eksempelvis gang i LIGA Pro, hvor flere stærke esportshold dyster om sejren. Der er hver dag et hav kampe, så det bør være til at finde et godt væddemål til minimum odds 1,40. Som med al anden betting på sport gælder det naturligvis om at sætte sig ind i statistikkerne. Disse kan findes via en hurtig søgning på kampens hold. Hvis man er dygtig nok til at vinde på sit indledende væddemål vil det free bet, som man får i gevinst naturligvis bare være en bonus. Skulle man være så uheldig at tabe det kvalificerende væddemål, skal man huske på, at man stadig får et 100 kroners freebet, som kan bruges på alle Unibets sportsspil. Dermed får man altså en chance mere for at hale en gevinst ind.

 

Det får du som ny Unibet-kunde

Unibet har naturligivs en stribe andre kampagner, som man kan gøre brug af. Blandt disse vil man også kunne finde kampagner, som omhandler spil på FIFA Esport. Det seneste eksempel på en af disse er deres FIFA Predictor-kampagne. Her skal man finde frem til resultaterne af to FIFA Esport-kampe per dag. Går man det har man mulighed for at vinde flotte præmier i form af gavekort og free bets. Du kan læse mere om Unibets FIFA Esports Predictor her.

Nye spillere hos Unibet vil naturligvis og modtage en velkomstbonus, når disse opretter sig. Denne kommer i form af, at Unibet matcher det første indskud, som en spiller foretager. Dette gælder ved beløb fra 40 kroner og helt op til 1.000 kroner. Dermed vil man modtage 1.000 kroner i velkomstbonus fra Unibet, hvis ens første indskud lød på 1.000 kroner. I det tilfælde vil man altså have 2.000 at spille for.

Man skal have gennemspillet sin bonus indenfor 60 dage af ens spillekontos oprettelse. Dermed har man altså god tid til at gennemspille sin velkomstbonus på Unibets mange spil, som man finder på deres komplette platform.

 

Regler og vilkår for bonussen

For at kunne modtage bonusen skal man være bosat i Danmark. Man skal desuden være fyldt 18 år. Det er udelukkende nye kunder, som kan tage imod Unibets velkomsbonus. Denne skal gennemspilles seks gange til et minimum odds 1,40. Dette gennemspilskrav har man 60 dage til at opfylde. Indenfor disse 60 dag skal ens kvalificerende væddemål være afgjorte. Når man ikke at opfylde gennemspilskravet, vil ens bonus og eventuelle gevinster vundet deraf være tabt. Det er ikke muligt at brug af cash-out.funktionen, når man placerer sit kvalifcerende væddemål. Man skal huske på, at et væddemål er kvalificeret uagtet, om dette går hjem eller om det tabes.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan gøre brug af følgende betalingsmidler, når du tager imod Unibets velkomstbonus: Skrill. Paysafecard eller Neteller. Unibet kan desuden på et hvert givent tidspunkt ændre deres velkomstbonus. Unibets generelle regler og vilkår vil desuden til hver en tid være gældende.

 

Opret dig hos Unibet.

 

 

Regler og vilkår for kampagnen

Dette tilbud er gældende fra tirsdag den 7. april til søndag den 13. april klokken 23.59. Kampagnen er udelukkende for danske kunder hos Unibet. Der er ikke krav om tilmelding. Kun spil på FIFA Esports vil være gældende i forbindelse med kampagnen. Ens væddemål skal være på minimum 100 kroner for at være kvalificeret.  Hver spiller er begrænset til at kunne optjene ét free bet med denne kampagne. Man skal være opmærksom på, at det udelukkende er væddemål indgået med rigtige penge, som tæller med i kampagnen. Dermed er bets foretaget med free bets, bonuspenge, profit boost og lignende ikke gældende i forbindelse med kampagnen. Hvis du benytter cash-out vil dit væddemål ikke være kvalificeret til at tage del i kampagnen.

Når dit kvalificerende væddemål er afgjort, vil du modtage dit 100 kroner free bet. Dette free bet kan bruges på alle Unibets sportsspil. Dit free bet skal bruges inden for syv dage. Man skal være opmærksom på, at Unibet forbeholder sig retten til til hver en tid at ændre eller annuellere bonussen på et hvilket som helst tidspunkt. Desuden vil Unibets generelle regler til enhver tid være gældende.