Få live profit boost når du streamer Dortmund og Real Madrid hos Unibet

Unibet tilbyder alle spillere live profit boost på deres Unibet TV-kampe: Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund og Real Betis-Real Madrid. Du skal bare livebette på kampen, som du så samtidig kan se på Unibet TV, så kan du vinde 25% ekstra. Der er lagt op til to spændende opgør. Borussia Mönchengladbach og Borussia Dortmund skal begge bruge en sejr i lokalopgøret for at holde liv i deres respektive mesterskabsdrømme. Denne kamp spilles lørdag den 7. marts klokken 18.30. Real Madrid fik med deres sejr i sidste weekends El Clasico igen overhalet Barcelona. Derfor skal de naturligvis bruge tre point mod midterholdet Real Betis. Den spanske kamp spilles søndag den 8. marts klokken 21.00

 

 

Opret dig hos Unibet her

 

 

Sådan booster du dit livebet

  1. Du skal have en spilkonto hos Unibet
  2. For kunne se kampen på Unibet TV skal du enten have spillet på kampen eller have penge på din konto.
  3. Tilføj dit livespil til din kupon.
  4. Dit væddemål skal være til odds 1,40 eller højere.
  5. Vælg 25% profit boost.
  6. Den maksimale indsats er 250 kroner.
  7. Du får da mulighed for at vinde op til 1.000 kroner ekstra.

 

Odds på Haaland som målscorer

Efter en lidt skuffende start på sæsonen, hvor man lå i subtoppen af Bundesligaen, er der for alvor kommet gang i Dortmund. Inden lokalopgøret mod Gladbach er de placeret på en tredjeplads – fire point efter Bayern München. Købet af den norske teenager Erling Braut Haaland har vist sig at være lidt af en genistreg fra Dourtmunds side. Nordmanden kostede blot 20 millioner euro, da han blev hentet ti Salzburg. Han har sidden da lavet 12 mål i ni kampe i alle turneringer for Dortmund. I Bundesligaen har han lavet hele ni mål på blot syv kampe.

Det ville derfor være nærliggende at spille på, at Haaland scorer. Her kan live odds blive særdeles nyttigt. Dortmund har været gode til at passe på deres nordske guldfugl, som ind imellem bliver brugt som indsifter. Dortmund har naturligvis et særdeles vigtigt returopgør i Champions League på udebane mod PSG. Her vil de uden tvivl gerne have en frisk Haaland med. Derfor er det ikke utænkeligt, at han starter på bænken for Dortmund og kommer ind som indskifter. Inden kampen giver Haaland til at score i kampen odds 1,96 hos Unibet. Han giver 4,80 som første målscorer.

Odds på Real Madrid

Real Madrid tog som bekendt en vital 2-0-sejr i sidste uges El Clasico. Denne sejr betød samtidig, at de tilbageerobrede førstepladsen i La Liga fra netop Barcelona. Nu skal de fokusere på at holde katalanerne bag sig. Første skridt bliver udekampen mod Real Betis. Betis er inde i en elendig stime. De har blot vundet én af deres seneste ti ligakampe. I samme periode har Real Madrid vundet seks kampe, spillet tre uafgjort og tabt en. Der er derfor ikke det store, der tyder på, at Betis kommer til at true Real Madrid. Skulle Betis ske at komme foran på et hurtigt mål, kunne der måske endda være værdi i at spille på en sejr til Real Madrid.

Real Madrid er i sær gode til at dele målene mellem de forskellige spillere. Deres topscorer Karim Benzema har således blot scoret ét mål i de seneste ti ligakampe. Det til trods har Real Madrid stadig været gode til at finde vej til netmaskerne. Især Sergio Ramos har været flittig til at score mål. Han giver i skrivende stund odds 5,00 som målscorer.

 

 

Opret dig hos Unibet her

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne om profit boost er kun tilgængelig ved spil på Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund og Real Betis-Real Madrid. Der skal være tale om livespil. Når du har placeret dit livebet på den udvalgte kamp, vil du kunne se denne Live Profit Boost på din spilkupon. Oddset på dit væddemål skal være på minimum 1,40 for at du kan modtage live profit boost. Din maksimale indsats med hvert live profit boost er 250 kroner. Du skal være opmærksom på, at den maksimale bonusudbetaling er på 1.000 kroner per spiller. I forbindelse med denne kampagne kan du kun benytte rigtige penge og ikke freebets eller bonuspenge.

Du kan ikke benytte tilbuddet, hvis du gør brug af cash-out funktionen. Unibet forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at ændre gevinsten eller begrænse indsatser. Unibet kan desuden ændre eller annuellere kampagnen på et hvert givent tidspunkt. Unibets generelle regler og vilkår er til hver en tid gældende.

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund