Vind 500.000 kroner i Unibets CL Predictor

Champions Leagues gruppespil er forbi og knockoutkampene står for døren. Det markerer Unibet ved at udlodde hele 500.000 kroner til den eller dem, som kan gætte resultaterne af fire af ugens kampe. Tilbuddet gælder kun kunder hos Unibet. Disse deltager ganske gratis i kampagnen. Så hvis man ikke har en konto hos Unibet er det bare med at oprette en og gætte med. Man kan deltage frem til den klokken 21 den 18. februar, hvor kampene starter.

 

 

Forudsig CL-kampene hos Unibet

 

 

Sådan deltager du i Unibets Champions Leauge Predictor

  1. Du skal have en konto hos Unibet.
  2. Du skal svare på de fire spørgsmål.
  3. Vinder du, vil du blive kontaktet af en Unibet medarbejder efter kampagnens afslutning.

De fire spørgsmål i Unibets Champions League Predictor

Det er naturligvis ikke helt så lige til at forudsige resultaterne af hele fire kampe. Man skal dog huske på, at det er gratis at deltage i kampagnen, så det ville være fjollet slet ikke at forsøge, når der nu er op til en halv million på højkant. Selv hvis puljen skal deles mellem flere vindere, bør man kunne se frem til en pæn skilling i gevinst, hvis man har de rigtige resultater.

Hvad bliver resultatet af Atlético Madrid-Liverpool?

Et af ottendedelsfinalernes mange store opgør. Liverpool har ikke været til at skyde igennem i Premier League, hvor de i skrivende stund er ubesejrede og kun har smidt point i én kamp. De har dog tabt i Champions League. I gruppespillet tabte man nemlig 2-0 på udebane mod Napoli. På det seneste har de dog set urørlige ude, så det Atlético Madrid kommer på en hård opgave. Atléticos styrke er deres defensiv. I gruppespillet lukkede de blot fem mål ind i seks kampe.

Vi tror dog, at Liverpool får slået hul på det stærke Atlético-forsvar. Det er dog mest sandsynligt, at der ikke bliver om nogen stor sejr. Efter vores mening er en 1-0 sejr til Liverpool et godt bud på et resultat.

Hvad bliver resultatet af Dortmund-PSG?

En kamp mellem to klubber, som er med helt fremme i deres respektive ligaer. PSG har endnu engang kurs mod mesterskabet i Ligue 1. Pariserne tørste dog efter succes i Champions League. De har som bekendt investeret massivt på spillerfronten. Det forpligter naturligvis også med offensive krafter som Neymar, Kylian Mbappe, Edinson Cavani og Mauro Icardi. De seneste tre sæsoner er man røget ud i ottendedelsfinalerne, hvilket der naturligvis skal rettes op på i år.

Dortmund har som bekendt hentet det norske supertalent Erling Braut Haaland. Haaland har allerede scoret otte mål i dette års Champions League for Salzburg, men nu er han klar til knockoutkampene med Dortmund, som desuden stadig kæmper med om mesterskabet i Bundesligaen. Med så mange offensive spillere i verdensklasse tror vi, at begge hold scorer. Vi tror på 2-1 til PSG.

Hvad bliver resultatet af Atalanta-Valencia?

Et eksempel på et opgør, hvor ingen af holdene har været knuste over lodtrækningen. Atalanta bør dog stå med de bedste kort på hånden. De har igen været flyvende i Serie A, hvor man endnu engang spiller med om Champions League-pladserne. Samtidig er de ligaens suverænt mest scorende hold. Valencia er også godt med i kampen om top fire i Spanien, så der er noget at se frem til i dette opgør.

Vi tror, at Atalanta trækker det længste strå i dette opgør og gætter på en 2-0-sejr til italienerne.

Hvad bliver resultatet af Tottenham-RB Leipzig?

Tottenham kommer på en hård opgave mod Leipzig, som igen i år er med helt i toppen af Bundesligaen. Tottenham har været for ustabile gennem denne sæson, hvilket deres placering som nummer seks i ligaen da også vidner om. De kommer desuden til at savne Harry Kane, som først ventes tilbage til maj. Vi tror, at Leipzig får en 2-1-sejr med med hjem til Tyskland.

 

 

Forudsig CL-kampene hos Unibet

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen gælder frem til klokken 21 den 18. februar. Kampagnen er for Unibet-kunder. Det er gratis for Unibet-kunder at deltage.  For at vinde skal man svare rigtigt på alle fire spørgsmål. Præmiepuljen er på 500.000 kroner. I tilfælde af flere vindere, vil puæjen blive delt ligeligt mellem disse. Er der ingen vinder af kampagnen, bliver præmiepuljen ikke uddelt. Alle vindere vil blive kontaktet af en anset fra Unibet efter kampagnens afslutning.

Unibet har ret til at ændre eller annuellere kampagnen på et hvilket som helst tidspunkt. Unibets generelle regler og vilkår er til hver en tid gældende.

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund