Vind 250.000 kroner i Unibets gratis CL Predictor

Så ruller bolden endelig i Champions League-gruppespillet. Dermed vender Unibets gratis Champions League Predictor naturligvis også tilbage. Her skal man som altid svare rigtigt på seks spørgsmål. Da vi man være med i kampen om puljen bestående af 250.000 kroner. Har man ikke en konto hos Unibet, er det med andre ord bare med at få oprettet en, så man kan gætte med. Det vil være muligt at deltage frem til den 20. oktober klokken 21.00.

 

Forudsig CL-kampene hos Unibet

 

Sådan deltager du i Unibets Champions League Predictor

  1. Du skal have en konto hos Unibet.
  2. Du skal svare på de seks spørgsmål.
  3. Det skal du gøre inden 20. oktober klokken 21.00.
  4. Vinder du, vil du blive kontaktet af en Unibet medarbejder efter kampagnens afslutning.

De seks spørgsmål i Unibets Champions League Predictor

Du skal som nævnt svare rigtigt på forskellige spørgsmål om seks af ugens kampe: . Vi vil nu guide dig gennem de forskellige spørgsmål samt naturligvis komme med vores bud på et svar på hvert af dem.

FC Midtjylland – Atalanta: Hvor mange mål scorer Atalanta?

Her møder FC Midtjylland et hold i Atalanta, som er meget stærke i offensiven og scorer mål på samlebånd. FC Midtjylland vil uden tvivl gå ind til kampen med en defensiv indstilling og forsøge at bremse Atalanta. Her anser vi tre mål for værende til godt bud.

Bayern München – Atlético Madrid: Hvad bliver resultatet af kampen?

Atlético Madrids defensiv er som bekendt fremragende. Det samme må man til gengæld også sige, om Bayerns offensiv, som sidste år imponerede stort i Champions League. Vi regner med, at de få åbnet Atlético-forsvaret og ender med at snuppe en 2-1-sejr.

PSG – Manchester United: Hvem bliver kampens første målscorer?

Her er Bruno Fernandes et godt bud på en første målscorer. Portugiseren tager sig som bekendt af dødboldene hos United. Englænderne har fået en del straffespark gennem gennem et stykke tid nu. Her plejer Fernandes at være ganske sikker. Dermed føler vi, at han er et godt bud.

Chelsea – Sevilla: Hvad bliver kampens resultat

Chelsea og Sevilla vil begge være opsatte på at komme godt fra start. Dette bør blive en yderst tæt kamp. Vi tror på en taktisk affære mellem to stærke mandskaber, og at kampen vil ende 1-1.

Barcelona – Ferencvaros: Hvor mange mål bliver der scoret i kampen?

Barcelona bør ikke få de store problemer med ungarske Ferencvaros, som er tilbage i Champions League efter lang tids fravær. De fleste mål i dette opgør bør sandsynligvis blive scoret af Barcelona. Her tror vi på fire mål i kampen. Det kunne meget vel blive fire mål af Barcelona.

 

Ajax – Liverpool: Hvor mange hjørnespark kommer der i kampen?

Her tror vi på en kamp med action i begge ender af banen. Liverpools forsvar har været en skygge af deres præstationer fra sidste sæson. Deres angreb er dog stadig fremragende, så vi kan forhåbentlig se frem til action i begge ender af banen. Vores bud her er ni hjørnespark i kampen.

 

Forudsig CL-kampene hos Unibet

 

Regler og vilkår

Kampagnen gælder frem til klokken 21 den 20. oktober. Kampagnen er for Unibet-kunder. Det er gratis for Unibet-kunder at deltage.  For at vinde skal man svare rigtigt på alle seks spørgsmål. Præmiepuljen er på 250.000 kroner. I tilfælde af flere vindere, vil puljen blive delt ligeligt mellem disse. Er der ingen vinder af kampagnen, bliver præmiepuljen ikke uddelt. Alle vindere vil blive kontaktet af en anset fra Unibet efter kampagnens afslutning.

Unibet har ret til at ændre eller annullere kampagnen på et hvilket som helst tidspunkt. Unibets generelle regler og vilkår er til hver en tid gældende.

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund