U21 landskamp – De bedste odds på Tyskland vs Frankrig

Efter weekendens runde i Superligaen er overstået, så vender vi snuden mod de lidt yngre drenge. I Tyskland er der landskamp mellem deres U21 landshold og Frankrigs U21 landshold. De store nationer har tradition for nogle stærke ynglingespillere, og i aften er da heller ikke en undtagelse.

Sammenligner man dem direkte, så er det dog værd at bemærke, at tyskerne ikke klarede sig videre fra det indledende gruppespil under U21 EM. Meget af holdet er siden skiftet ud og holdet har fået ny træner. Det betyder som altid en vis usikkerhed, og selvom spillerne er stærke, så kan der være problemer med sammenspillet.

 

Dagens spilforslag
(Draw no Bet): Frankrig U21 vinder til odds 2.50 hos Bet365
knap_odds_her

 

Kigger man på det franske hold, så er det de forsvarende U20-verdensmestre fra forrige måned. Selvom der er et enkelt år i forskel, så er holdet sammenspillet og en titel som verdensmestre tæller immervæk stadig for noget, selvom de skal op imod folk, der er ét år ældre.

Den tyske trup har et par skader, og da den er ny og usammenspillet, så er det ikke gode nyheder for tyskerne. Deres relativt rutinerede målmand Marc-André ter Stegen og angriberen Kevin Volland er ude. Det efterlader Tyskland med kun én målmand og kun én rigtig angriber. Da truppen samtidig er usammenspillet, så ser det vi det som et ret stort handicap for tyskerne.

Den franske trup har til gengæld en længere skadesliste. Thauvin, Pogba, Sanogo og Kondogbia er alle udenfor i aften og det er naturligvis en solid svækkelse af det ellers meget stærke franske hold. Så et lille minus til franskmændene på den konto.

Aftenens opgør ligger ifølge bookmakerne til at blive ganske tæt. Her må hjemmefordelen tælle meget ind i deres vurdering, for holdmæssigt har vi hos odds.dk svært ved at se tyskerne være overlegne.

De bedste odds på kampen:

Tyskland U21: 2.18 hos Betsafe
Uafgjort: 3.50 hos Bet365
Frankrig U21: 3.60 hos Bet365

Kampen sendes i aften på EuroSport, og det er klokken 20:30 det går løs.

Dagens spilforslag:

Tyskland har muligvis de stærkeste spillere, men det er kun muligvis. Franskmændene har kollektivet, er vant til at spille sammen og har succes frisk i erindringen. Med det i tankerne, så kan vi hos odds.dk kun pege pilen i retning af franskmændene. Da bookmakerne peger den anden vej, så er der grobund for et rigtig godt odds i dag.

Et relativt ukendt tysk hold giver selvfølgelig en vis margin af usikkerhed, men vi tror på Les Bleus og vælger at spille varianten “Draw no Bet”, dvs hvis kampen ender uafgjort, så tilbagebetales vores indskud:

Tyskland U21-Frankrig U21 (Draw no Bet): Frankrig U21 vinder til odds 2.50 hos Bet365

Hitrate: 13/39 = 33%
Samlet indsats: 39
Samlet resultat: -7.6
Tilbagebetalingsprocent: 81%