Årets givetvis største boksekamp finder sted lørdag aften, når Tyson Fury og Oleksandr Usyk skal kæmpe om titlen som den første ubesejrede heavyweight champion siden 2000.

Læs med her i denne optakt til kampen, der er blevet døbt “Ring of Fire”, hvor du får vores bud på en vinder, kan se alle de bedste Fury vs Usyk odds, få styr på de praktiske informationer og ikke mindst se hvor og hvordan du kan streame kampen.

Expekt Odds på Fury – Usyk

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Tyson Fury – Oleksandr Usyk odds

UdfaldExpektBetssonbet365
Fury vinder1,761,781,80
Usyk vinder2,101,922,00
Over 10,5 omgange1,371,361,36
Under 10,5 omgange2,952,853,00
Går kampen ud1,471,451,50
Går ikke kampen ud2,602,652,50
Udvalgte odds på Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk

Fury vs Usyk: Hvem vinder?

Nu er det endelig blevet tid til et længe ventet opgør mellem Tyson Fury og Oleksandr Usyk, der oprindeligt blev annonceret den 25. oktober 2024 med 23. december 2024 som den planlagt kampdag. Kort tid efter annonceringen kæmpede Fury dog mod Francis Ngannou og pådrog sig skader, der fik ham til at bede om udsættelse af mødet med Usyk. Efter af et par omgange at have forsøgt sig med en ny dato i 2024, ligger det nu fast, at Oleksandr og Tyson skal mødes natten mellem lørdag den 18. maj 2024 og søndag den 19. maj 2024.

Lige netop denne boksekamp er vanvittig vigtig, fordi det er kampen om titlen som verdens bedste sværtvægtsbokser – og den står mellem to boksere, der aldrig har tabt en kamp. På den ene side har vi Fury, der har bokset 35 kampe og vundet 34, mens en enkelt er endt uafgjort. På den anden side har vi Oleksandr Usyk, der har bokset og vundet 21 kampe i sin karriere. Tallene taler for sig selv; begge boksere er hamrende dygtige.

Tyson Fury

Fury bliver af mange betragtet som den bedste aktive sværtvægtsbokser i verden. Han vinder mange kampe takket være sin størrelse, kreativitet i ringen og og hurtighed, men han er på ingen måder perfekt i sin boksning. Han er tilbøjelig til at lave fejl, men har indtil videre formået at vinde alligevel – præcis som vi så det i kampen mod Ngannou sidste efterår.

Spørgsmålet er så bare om han kan gøre det samme mod Usyk. Der er nemlig ingen af hans hidtige modstandere, der kæmper på samme måde som aftenens ukrainske modstander – og det kan godt gå hen og blive et problem.

Oleksandr Usyk

Usyk er om noget endnu mere kreativ i ringen end Fury er. Samtidig har han et overblik over kampen som få kan prale af, og er han i sit es, kan han hurtigt blive en udfordring for den engelske storkanon. Særligt fordi Usyk på mange måder er en mindre udgave af Fury.

Hvis Oleksandr er i form – både fysisk og mentalt – til aftenens kamp, og formår han at udnytte de fejl, som Fury kommer til at lave, samt det faktum, at han kæmper anderledes end Furys tidligere modstandere, så har han i den grad potentialet til at vinde. Særligt fordi han ikke har vist tilsvarende ustabilitet i sine seneste kampe.

Kort om aftenens boksere

KarakteristikTyson FuryOleksandr Usyk
Fødselsdato12. august 198817. januar 1987
Alder35 år37 år
Højde206 cm190 cm
Rækkevidde216 cm197 cm
NationalitetEngelskUkrainsk
Antal boksekampe3521
Form34-0-121-0-0
Knockouts2414
Informationer om Tyson Fury og Oleksandr Usyk.

Vores forudsigelse: Usyk vinder kampen

Selvom der ikke er stor forskel på oddsene mellem de to spillere, så er Usyk alligevel den umiddelbare underdog til lørdagens kamp. Alligevel tror jeg på, at han kan vinde. Fury er medtaget og har måtte udsætte af flere omgange, og Usyk er alligevel en my hurtigere end sit engelske brød af en modstander. Det bliver dog ikke ved knockout, at kampen afgøres – for begge boksere er udholdende og lader sig ikke så let slå ud.

Derfor lyder mit spilforslag til Fury vs. Usyk, at Usyk vinder på decision. Dette væddemål kan i skrivende stund hentes til odds 3,10 hos Expekt.

Expekt Usyk vinder på decision til odds 3,10

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hvor kan man se Tyson Fury vs Oleksandr Usyk?

Ligesom så mange andre boksekampe er det DAZN, der har rettighederne til kampen mellem Oleksandr Usyk og Tyson Fury lørdag aften. DAZN er en streamingtjeneste, der på mange måder minder om Viaplay og TV2 Play, men som primært har kampsport i kartoteket. De er dog ved at udvide med både NFL, PGA Tour, lacrosse, padel, Champions League i kvindefodbold som nye ligaer og sportsgrene, der kan streames via deres app eller hjemmeside.

Med et abonnement til DAZN får du adgang til al deres indhold med undtagelse af Pay Per View (PPV) kampe. Det er kampe, hvor du – udover et abonnement – skal betale ekstra for at kunne streame dem. Sådan en kamp er mødet mellem Tyson Fury og Oleksandr Usyk, hvilket vil sige, at du skal have kortet op af lommen, hvis du vil se med.

Prisen for at streame Tyson Fury vs Oleksandr Usyk er 145 kroner. Dertil kommer et abonnement, der koster 99 kroner om måneden eller 828 kroner om året (svarende til 69 kroner om måneden). Registrerer du dig i forbindelse med lørdagens kamp mellem Fury og Usyk, får du dog første måned gratis.

 • Gratis livestreaming
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Bredt udvalg af odds
Total bonus
1.000 DKK

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Praktiske informationer om kampen

DatoLørdag den 18. maj 2024
Forventet kampstart (dansk tid)00:00
LokationKingdom Arena, Saudi-Arabien
Dato, tidspunkt og lokation for Tyson Fury vs Oleksandr Usyk

WBA Heavyweight Championship bliver afholdt i Kingdom Arena i Saudi-Arbaien lørdag den 18. maj 2024. Her starter den første kamp klokken 18:00 dansk tid, mens Fury og Usyk forventes at starte deres ring walks ved midnat. Kampen begynder kort tid herefter, og bliver derfor kæmpet natten til søndag den 19. maj 2024. Indvejningen er sat til klokken 20:00.

Aftenens komplette fight card ser således ud:

 • Tyson Fury vs Oleksandr Usyk
 • Jai Opetaia vs Mairis Briedis
 • Joe Cordina vs Anthony Kakache
 • Mark Chamberlain vs Joshua Oluwaseun Wahab
 • Sergey Kovalev vs Robin Safar
 • Isaac Lowe vs Hasibullah Ahmadi
 • David Nika vs Michael Seitz
 • Moses Itauma vs Ilja Mezencev
 • Agit Kabayel vs Frank Sanchez
 • Mange sportsgrene
 • Betal med MobilePay
 • Velfungerende app
Total bonus
1.000 DKK

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 1 x indbetaling + 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal efterfølgende omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Spørgsmål & svar om “Ring of Fire”

Hvornår starter boksekampen mellem Tyson Fury og Oleksandr Usyk?

Kampen mellem Tyson Fury og Oleksandr Usyk forventes at starte umiddelbart efter midnat mellem lørdag den 18. maj 2024 og søndag den 19. maj 2024. Der er dog også 8 andre boksekampe på dagen, hvorfor mødet mellem Usyk og Fury kan blive forsinket.

Hvor kan man se Tyson Fury vs Oleksandr Usyk?

Tyson Fury vs Oleksandr Usyk kan streames på DAZN, som er en streamingtjeneste for kampsport. Det er det eneste sted kampen sendes i Danmark, hvilket betyder, at du ikke kan se den i TV eller på danske streamingtjenester som TV2 Play, Viaplay eller Discovery+.

Hvor meget tjener Tyson Fury og Oleksandr Usyk på “Ring of Fire”?

Boksernes endelige indtægt kendes endnu ikke, men det estimeres, at Tyson Fury står til at tjene omkring 150 millioner dollars (1 milliard kr.) på kampen, mens Usyk på “nøjes” med 64 millioner dollars (442 millioner kr.). En del af aftalen om indtægtsfordelingen er, at Fury donerer 8,7 millioner kroner til Ukraine.

Billedkreditering: Ian Maule / AFP & Fayez Nureldine / AFP