260x154_nordicbetSå skete det langt om længe. Mange OB fans havde længe håbet på, at ledelsen i den fynske hovedstad ville indse, at Troels Bech skulle fyres, så OB igen kunne komme på rette kurs. Den fynske klub ligger nemlig nede i sølet, og efter nederlaget til FC Nordsjælland blev det for meget for ledelsen i OB, og Troels Bech er dermed fortid i Odense.

I hans sted tiltræder den bundrutinerede Ove Pedersen, der senest stod i spidsen for FC Vestsjælland, der i deres første sæson i Superligaen imponerede og flot overlevede. På trods af Ove Pedersens rutine forventer bookmakerne dog ikke, at OB vender skuden, og derfor er de stadig nedrykningsfavoritter.

 

Odds på Superliganedrykker her —>

“OB er på papiret ikke bedre end de andre bundhold. En af de helt store udfordringer for Ove Pedersen bliver at få integreret holdets to største profiler, Rasmus Falk og Emil Larsen, i en mere defensiv tilgang. Det, tror vi, kan blive svært”, skriver oddssætter hos NordicBet Tonni Munk og fortsætter:

“Med ansættelsen af Ove Pedersen har OB-ledelsen erkendt, at denne sæson kun handler om én eneste ting, nemlig overlevelse i Superligaen. Han er jo landskendt for at satse benhårdt på en stram organisation og dødbolde, og stilen både på og uden for banen ligger så langt fra Troels Bechs, at der sagtens kan komme en chok-effekt i spillertruppen. Men vi tvivler stærkt på, at den bliver lang nok”, lyder det fra Tonni Munk.

Det er stadig Silkeborg IF, der er den største favorit til at rykke ud af Superligaen, men OB forventes altså at tage pladsen lige efter silkeborggenserne.

 

Hvilke hold rykker ned fra Superligaen?

Silkeborg                       1.28

OB                                  2.85

FC Vestsjælland             3.70

Sønderjyske                  3.80

Hobro                            4.40

Esbjerg                         5.75

Randers                        13.00

AaB                               20.00

FC Nordsjælland            30.00

Brøndby                        40.00

FC Midtjylland                200.00

FC København              200.00