Toeffes_Top_TipStig Tøfting har for nyligt skiftet stillingen som fodboldekspert hos Canal 8 ud med en titel som betting-ekspert hos Scandic Bookmakers, og her er “plæneklipperen” klar med en serie af Tøftings Top Tip. Følger du Tøftings spilforslag, får du indsatsen tilbage som en bonus, hvis der ikke er gevinst*

I denne weekend er Tøfting klar med et tip på kampen mellem Randers og FC København i det kronjyske, og her forventer aarhusianeren at københavnerne stikker af med alle tre point.

“FCK vinder i Randers, dét er stensikkert”, siger Tøfting til Scandic Bookmakers hjemmeside.

 

Tøftings Top Tip

Kamp: Randers – FCK (Superligaen)

Tøftings Top Tip: FCK vinder – Odds 2.375 (hos Scandic Bookmakers)

Tidspunkt: Søndag kl. 19:00 (Vises på TV3+)

* Regler og vilkår er gældende

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Pengene tilbage hvis Tøffe skyder forbi

Scandic Bookmakers giver som nævnt pengene tilbage som en bonus, hvis Tøffe skyder forbi mål med sit spilforslag.

Dette tilbud gælder for alle kunder hos Scandic Bookmakers, men det er et krav at du har lavet en indbetaling på mindst 100 kr. og placeret dit væddemål (mindst 50 kr.) på Tøftings Top Tip mellem d. 23 april kl. 0:01 og d. 26 april kl. 19:00.

Kun singlespil er gældende i dette tilbud, og den maksimale bonus en kunde kan modtage er 100 kr.

Læs alle regler og vilkår her hos Scandic Bookmakers >>

 

Scandic garanterer de bedste odds på Superligaen

Det er ikke hver dag man får stukket sådan en garanti i hovedet, men Scandic Bookmakers er stolte af at kunne garantere sine kunder, at man ikke finder højere odds på Superliga-kampe hos andre bookmakere.

 

Sådan fungerer garantien:

1) Først placerer du et single 1-X-2 væddemål på en Superliga-kamp hos Scandic Bookmakers.

2) Når rundens kampe er afviklet undersøger Scandic Bookmakers om andre bookmakere har tilbudt odds på dit væddemål, som er højere end dét du har fået hos Scandic Bookmakers.

3) Hvis du vinder på dit væddemål, modtager du differencen mellem Scandic Bookmakers’ odds og markedets højeste odds som en kontant bonus.

Bemærk at det højeste odds ikke vil fremgå af Scandic Bookmakers’ hjemmeside, men krediteres din konto som kontanter, når spillerunden er afsluttet.