Tips en 12’er på Champions League og vind 100.000 kroner

Der findes ikke noget mere romantisk end at tippe hos Danske Spil. Derfor er det også en glædelig nyhed, at du på Champions League-finalen kan tippe en ganske særlig 12’er. Danske Spil har nemlig fundet 12 rækker på den store kamp og sat en jackpot på hele 100.000 på højkant. På den måde kan det hurtigt blive en markant sjovere finale.

 

Sæt dine CL-finale tips nu

 

Sådan tipper du på CL-finalen

For at kunne deltage i Danske Spils tip 12-konkurrence skal du selvfølgelig have en konto hos Danske Spil. Den er i sig selv helt gratis at lave, men du skal også have penge på for at kunne deltage. Så snart du har din konto klar med penge på, kan du lave dine tips. Kuponen fungerer fuldstændig som en normal Tip 12-kupon, hvorfor du altså har alle de samme funktioner og muligheder.

 

Det skal du tippe på

 1. Kampvinder: 1 Tottenham – X Uafgjort – 2 Liverpool
 2. 1. halvleg: 1 Tottenham – X Uafgjort – 2 Liverpool
 3. Antal mål i kampen: 1 0-3 – X 4 – 2 5 eller flere
 4. Antal hjørnespark: 1 0-7 – X 8-11 – 2 12 eller flere
 5. Flest hjørnespark i kampen: 1 Tottenham – X Uafgjort – 2 Liverpool
 6. Antal kort i kampen: 1 0-3 – X 4-5 – 2 6 eller flere
 7. Flest kort i kampen: 1 Tottenham – X Uafgjort – 2 Liverpool
 8. Flest mål: 1 Harry Kane – X Uafgjort – 2 Mohamed Salah
 9. Flest mål: 1 Christian Eriksen – X Uafgjort – 2 Sadio Mané
 10. Flest mål: 1 Dele Alli – X Uafgjort – 2 Virgil van Dijk
 11. Antal dømte straffespark: 1 0 – X 1 – 2 2 eller flere
 12. Antal udskiftninger: 1 0-3 – X 4-5 – 2 6

Ligeså snart du har udfyldt din kupon, skal du vælge køb spil. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange kuponer du kan lave, så du kan sagtens give den fuld gas i jagten på den store jackpot på de 100.000 kroner.

Hvis du ikke er så erfaren med tips 12, kan du hos Danske Spil finde en del gode råd. Du kan for eksempel finde både procenter og tendenser på din tipskupon for at blive inspireret. Når du sætter dine tips, bør du holde dig for øje, at det kun er ordinær spilletid, der gælder. Hvis Liverpool vinder efter straffekonkurrence for eksempel, vil udfaldet af række et stadig være X for uafgjort. Dermed gælder mål i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence altså heller ikke med.

 

Masser af odds på CL-finalen hos Danske Spil

Hvis du er ny spiller hos Danske Spil og vil tippe på finalen, bør du også slå turen forbi Oddset, hvor du, som navnet antyder, kan oddse på Champions League. Oddset har i skrivende stund 473 forskellige spilmuligheder på Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham, så der er valgmuligheder nok. Her kan du spille på alle de klassiske ting som kampvinder, antal mål og handicap, men du kan også gå i dybden med de enkelte spillere.

Oddset er fremragende på de såkaldte spillerspecials, og du får for eksempel odds 11,50 på, at Christian Eriksen scorer udenfor feltet.  Tror du, at han tilføjer en assist også, får du odds 22,00 på, at han både scorer og lægger op til mål, imens der er odds 80 på, at han bliver udvist.

Spilmulighederne er næsten uendelige, så det gælder bare om at kaste sig ud i dem. Det samme gælder i øvrigt Oddsets liveudvalg, hvor der er også er et kæmpe udbud af spil, der kan sættes under selve kampen.

Har du ikke allerede en konto hos Oddset, kan du  hente en bonus på 500 kroner. Den får du ved at indsætte mindst 500 kroner selv, og det er en af de bedre bonusser på det danske marked, da den er nem at gennemspille.

 

Få live frit spil på 100 kroner

Du får også muligheden for at oddse (næsten) gratis på Champions League-finalen hos Danske Spil. Her kan du nemlig hente et live frit spil på 100 kroner, hvis du selv spiller 100 kroner på kampen før kampstart. Så snart du har gjort det, modtager du et gratis frit spil, som du kan bruge på et valgfrit marked på Champions League-finalen. På den måde kan du altså få to spil á 100 kroner stykket for blot 100 kroner selv.

Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst fra dit frit spil, så din gevinst kan udbetales med det samme.

 

Hent dit frit spil til CL-finalen nu

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift