Tilbud: Se Tour de France gratis på nettet

OBS: Dette tilbud gjaldt Tour de France 2016, og er ikke gældende for Tour de France 2017. Du kan se odds på vinderen af Tour de France i år her.

Tour de France er i den grad indbegrebet af “lyden af sommer”, som det hedder sig hos TV2, der hver sommer sender direkte billeder fra de franske landeveje og bjergtoppe ud i de danske TV-stuer.

Men hvad nu, hvis man ikke har adgang til TV2 og gerne vil høre Leth, Ritter og Sørensen kommentere etaperne fra verdens største cykelløb? Så må man selvfølgelig se Tour de France på nettet.

Hos TV2 Play kan du følge touren på nettet, og i øjeblikket kan du endda se Tour de France gratis på nettet, da Unibet tilbyder muligheden for at score sig et TV2 Play-abonnement under Tour de France.

Hos TV2 Play kan du logge ind og se Tour de France på nettet fra din mobil, tablet eller PC, uanset hvor du befinder dig i landet denne sommer.

Læs om tilbuddet hos Unibet.dk >>

 

Bemærk: Tilbuddet gælder kun for helt nye Unibet kunder, og der er et krav om indbetaling af 80 kr. til din nye betting-konto. Disse penge kan dog hæves igen, uden at sætte dem i spil, hvis du ikke ønsker at spille på Tour de France eller andre sportsbegivenheder.

 

Få gratis TV2 Play og se Tour de France på nettet

Som et led i et samarbejde mellem Unibet og TV2 Play, kan du nu oprette en betting-konto hos bookmakeren Unibet og få adgang til TV2 Play, som igen giver dig adgang til at se Tour de France på nettet – præcist som hvis du sad og fulgte touren på TV2.

TV2 Play er en glimrende måde at følge Tour de France på, fordi der sendes non-stop uden afbrydelser fra TV2 Nyhedsstudie og reklamer.

 

Sådan får du TV2 Play hos Unibet

  1. Opret en Unibet konto her >>
  2. Indbetal minimum 80 kr. til din nye konto
    Bemærk: Du kan hæve pengene igen, så snart du har aktiveret TV2play.
  3. Indenfor 20 minutter modtager du en TV2play voucher kode via email
  4. Koden giver dig 30 dages gratis TV2play

 

Husk at afbestille, hvis du ikke vil forlænge!

Dit nye TV2play abonnement fortsætter automatisk til 129 kr. om måneden, indtil du opsiger det. Hvis du ikke ønsker at betale for TV2play fremover, skal du huske at afmelde det igen senest to dage før dine 30 gratis dage udløber. Sæt eventuelt en alarm i din telefon, så du bliver mindet om at gøre det.

 

Radu Razvan / Shutterstock.com

Tour de France byder altid på spændende bjergetaper, og du kan følge dem live på TV2 Play på nettet. (Foto: Radu Razvan / Shutterstock.com)