Odds på Tour de France 2017: – Jakob Fuglsang kan vinde Touren i år

Tour de France 2017 begynder d. 1. juli i Düsseldorf, Tyskland, hvor den står på en 14 km lang prolog. I alt strækker Tour de France ruten sig i år over 3516 kilometer, og du kan læse mere om ruten i denne Tour de France 2017 optakt, hvor vi også er klar med odds på Chris Froome, Richie Porte, Nairo Quintana og alle de andre favoritter i årets tour.

Danske Jakob Fuglsang kommer formentlig til at spille en stor rolle i Touren i år, og mange eksperter peger på ham, som en potentiel aftager af den gule trøje.

Se odds på vinderen af Tour de France, samt vinderne af bjergtrøjen og pointtrøjen, når du besøger bookmakeren bet365, hvor du gennem hele løbet finder opdaterede odds på vindere i løbet samt kommende etaper, head-to-head væddemål og mere til.

Spil på Touren hos bet365.dk >>

 

Spil på vinderen af Touren her

Indlæser…

Som det fremgår af oddsene netop nu, en måned før prologen i Düsseldorf, er det Froome, Porte og Quintana, som er favoritter til at vinde verdens mest prestigefyldte cykelløb i år.

Jakob Fuglsang vandt til stor overraskelse hos de fleste Criterium du Dauphine som optakt til Tour de France, og det har sænket oddset på den danske publikumsfavorit. I starten var der odds 101.00 på Fuglsang, men efterhånden er det raslet ned til et stadig flot odds 17.00.

Adskillige cykeleksperter peger på Jakob Fuglsang som en seriøs outsider til at vinde den gule trøje i år, og hvordan løbet spænder af for Jakob Fuglsang og resten af Astana-holdet, kan du vanen tro følge på TV2 denne sommer.

 

Tour de France ruten i år

Radu Razvan / Shutterstock.com

Den 104. udgave af Tour de France strækker sig hele vejen fra Düsseldorf i Tyskland til Avenue des Champs-Élysées i Paris, og det er første gang i 30 år, at touren starter i Tyskland. Tysk cykelsport har i de senere år haft stor succes med navne som André Greipel, Marcel Kittel og Tony Martin, og tysk fjernsyn er igen begyndt at vise live billeder fra de store cykelløb, hvilket angiveligt har været medvirkende til at Tour de France nu vender tilbage til nabolandet.

Tour de France-feltet kommer i år også igennem Belgien og Luxembourg, og ruten strækker sig også henover store bjergkæder som Vogeserne, Jurabjergene, Massif Central, Pyrenæerne og de franske alper. Fans af verdens største cykelløb må dog se bort fra klassiske bjergtoppe som Alpe d’Huez og Mont Ventoux, som ikke er inddraget i Tour de France ruten i år. Arrangørerne ønsker nemlig også, at udbrede løbet til andre dele af landet, så fans af Tour de France ikke får mælkesyre i benene af at se på de samme stigninger år efter år.

Vi rammer først bjergene på 8. etape med 187.5 km i bakket terræn mod Station des Rousses, og på 9. etape står den på løbets første rigtige bjergetape fra Nantua – Chambéry. 12., 13., 17. og 18. etape byder også på regulære bjergetaper, så hvis du elsker de opslidende kilometer i bjergene, så sæt kryds i kalenderen ved disse etaper.

 

Etape oversigt

Der er på mange måder lagt op til et nyt Tour de France med ruten i år, og således bliver afslutningen på løbet også anderledes end vi er vant til.

Verdens største cykelløb plejer som regel at blive afgjort på næstsidste dag, dagen inden den traditionelle paradekørsel i Paris, og det bliver løbet formentlig også i år. Ofte har en bjergetape på næstsidste dag været afgørende for klassementet, men i år er det en enkeltstart på 20. etape, som reelt sætter punktum for touren.

De 22,5 enkeltstart-kilometer køres i et kuperet terræn nær Marseille foran tusindvis af fans, og enkeltstarten både startes og sluttes på Stadé de Velodrome, hvor Marseille normalt spiller sine hjemmekampe i den franske Ligue 1.

Herunder kan du danne dig et overblik over etaperne i årets Tour de France.

 

Herunder kan du danne dig et overblik over geografien i Tour de France 2017: