Thulesen Dahl får flere mandater end Thorning

betsafe_1En ny meningsmåling viser, at Dansk Folkeparti nyder større opbakning blandt vælgerne end Socialdemokratiet. Betsafe har benyttet lejligheden til at sætte odds på hvilket af de to partier, der får flest mandater ved næste valg. Og bookmakeren har mere tiltro til Thulesen Dahl end Thorning.

Tiden, hvor Socialdemokraterne kunne affærdige Dansk Folkeparti med en bemærkning om, at det højredrejede parti ikke er ”stuerent”, er efterhånden et fjernt minde. Ifølge de seneste meningsmålinger nyder de to partier nemlig stort set lige stor opbakning blandt vælgerskaren. Betsafe har taget handsken op og sat odds på hvilket af partierne, der er størst efter næste Folketingsvalg. Og ligesom meningsmålingen peger bookmakerens pil mod Danske Folkeparti.

Får Dansk Folkeparti flere mandater end Socialdemokratiet efter næste valg betaler Betsafe pengene 1,80 gange igen. Fastholder Helle Thorning og co. i stedet sin nuværende position, som det største af de to partier, kan du hente odds 1,90.

”Ting ændrer sig som bekendt hurtigt i politik, og der kan være lang tid til næste valg. Så man skal være forsigtig med at tillægge enkelte meningsmålinger for stor betydning. Når vi alligevel vurderer, at Dansk Folkeparti bliver større end socialdemokraterne efter næste valg, så skyldes det, at Thorning og co. efterhånden har spillet alle deres trumfer. Partiet har gang på gang forsøgt at vende den negative udvikling, uden at det er lykkedes. Til gengæld har Dansk Folkeparti stor succes med at holde lav profil og samle de utilfredse S-vælgere op. Den tendens kunne sagtens fortsætte fremover”, udtaler Thomas Holm, Oddssætter hos Betsafe.

Læs mere på www.betsafe.dk, hvor du finder spillet under ”Almost Anything” – ”Danmark” – ”Politik”.

 

Hvilket parti får flest mandater ved næste folketingsvalg?

Dansk Folkeparti                  1,80

Socialdemokratiet                 1,90

 

Odds på det svenske rigsdagsvalg