Indlæser...

Lørdag er der igen Premier League på programmet i England, hvor du allerede fra kl. 13.30 kan se Tottenham vs West Brom på 6’eren. Umiddelbart efter dét opgør, stilles der kl 16.00 om til Swansea i Wales, hvor Arsenal lægger vejen forbi Liberty Stadium.

Swansea ligger under stregen og er naturligvis underdogs her mod Arsenal, som er droppet ud af Top 5 og for alvor har brug for alle tre point.

Ser vi på Swansea vs Arsenal odds, er der odds 7.00 på Swansea, 4.75 på uafgjort og odds 1.50 på Arsenal. bet365 har naturligvis også masser af handicap-odds og specielle markeder.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Odds-optakt: Swansea vs Arsenal

Mødet mellem Swansea og Arsenal er samtidigt mødet mellem Premier Leagues nr. 19 og nr. 5, og gæsterne er da også massive favoritter mod waliserne, som dog vandt deres seneste Premier League-kamp. Her kunne Swansea rejse hjem med en 1-2 sejr i London over Crystal Palace, men allerede i den efterfølgende FA Cup-kamp mod Hull tabte Swansea igen med 2-0.

Swansea har nu tabt seks af deres otte seneste kampe, og har ydermere lukket 23 mål ind i deres 10 seneste hjemmekampe i Premier League. Det tegner umiddelbart ikke lyst før mødet med The Gunners, som har kanoneret hele 44 kugler i kassen i 20 kampe, og er Premier Leagues næstmest scorende hold i sæsonen.

På det seneste er det måske særligt Olivier Giroud der har gjort sig bemærkelsesværdig i Arsenal-angrebet, og han scorede da også det vindende mål i weekendens 1-2 sejr ude mod Preston i FA Cup’en. Her måtte Arsenal hive sig tilbage fra 1-0, og Girouds vinder blev først sendt ind i kampens næstsidste minut.

Med til historien om Arsenal hører det, at der har været en snert af gummiben at spore i de seneste kampe. Først måtte Arsenal komme tilbage fra 3-0 til 3-3 mod Bournemouth, og senest mod Preston tog det også 89. minutter at finde vinderen mod Preston. Generelt har Arsenal dog gjort det ganske udmærket på det seneste, og kan ydermere glæde sig over at have Özil tilbage i truppen efter at have siddet over i de tre seneste kampe.

The Swans hentede forleden Luciano Narsingh til klubben fra PSV, men han kan dog ikke benyttes mod Arsenal pga. en mindre skade i læggen. Det er en skam for Swansea, som har brug for at få tilført noget nyt, hvis det skal blive til flere point i nedrykningskampen.

 

Spilforslag til kampen

Vi levner ikke Swansea de store chancer her mod Arsenal, som bør have kvaliteterne til at slå Swansea med flere mål.

Vi spiller Arsenal -1 handicap til odds 2.20 hos bet365.

Giroud har kun fået én kamp fra start på udebane, hvor han er blevet skiftet ind fem gange, men han har alligevel scoret fire mål i kampene. Med den form Giroud er i i øjeblikket, er der måske også god værdi i at spille på ham som første målscorer i kampen til odds 4.33.

Spil på kampen hos bet365.dk >>