superliga logo hvidSuperligaen 2013/14 har vist sig som en af de mest spændende og sæsoner nogen sinde, hvor alle kan slå alle. I starten var det Brøndby og FCK der lå i bunden og FC Midtjylland der vandt kamp efter kamp. Det billede har dog ændret sig lidt nu, og FC Midtjylland har nu kun 2 point ned til AaB på andenpladsen.

Oprykkerne fra FC Vestjylland var før sæsonen spået til at skulle være isoleret i bunden sammen med Viborg, men FCV har lige som Viborg formået at skrabe mange point sammen efter de første 16 kampe. I sidste runde blev Esbjerg besejret med 1-0, og det viser alt om hvor åben en liga hvor alt kan ske.

En sejr til FC Vestjylland kan da også med en sejr i dag for alvor melde sig ind i kampen om medaljer, hvor et nederlag kan sende dem mod bunden.

Den uforudsigelige Superliga er givet også grunden til, at oddset på dagens kamp er helt åben. Således kan man hente odds 3.00 på en sejr til FC Vestjylland, en uafgjort giver odds 3.35 og en sejr til FC Midtjylland giver odds 2.25. I dagens kamp får du de bedste odds hos Unibet. Husk at du får op til 1.000 kroner i bonus som ny kunde hos Unibet.

 

De bedste odds på kampen mellem FCV og FCM

 

FC Vestjylland vinder til odds 3.00 på Unibet

Uafgjort til odds 3.35 på Unibet

FC Midtjylland til odds 2.25 på Unibet

 

Spil på dagens kamp hos Unibet her – Husk at få op til 1.000 kroner i bonus

 

Ønsker du at spille uden uafgjort, så kan du få odds 2.16 på sejr til FC Vestjylland og odds 1.63 på FC Midtjylland.