nordicbet_header1

Det har været en lang sommer for de danske fodboldfans. Udover et kort U21 EM i Tjekkiet har der ikke været meget at glæde sig over som fodboldfan. Copa America blev spillet midt om natten, og så har vi ellers været efterladt med kvindefodbold.

Men nu er tørken ved at være forbi, og den danske superliga er igen klar til at underholde os uge efter uge. Og med superligaen tilbage, er de danske bookmakere også vågnet op fra deres sommerdvale. Først på banen er NordicBet, der er klar med freebets for helt op til 900 kroner.

Ja, du hørte rigtigt. Som både ny og eksisterende kunde kan du i løbet af de tre første runder af superligaen score freebets til en værdi af 900 kroner. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig tilbuddet på NordicBet, og derefter spille for 100 kroner på superligaen. Når du har gjort det, vil du i løbet af 72 timer få tilskrevet et freebet på 300 kroner.

Da du kan benytte dig af tilbuddet i løbet af de første 3 runder, vil du altså have mulighed for at score helt op til 900 kroner i freebets. Du får indsat gevinsten af dine freebets på din konto, og gevinsten fra dine freebets skal efterfølgende omsættes én gang til minimum odds 1.80.

Omsætningskravet er historisk lavt, og med mulighed for at score 900 kroner i freebets er der tale om markedets bedste tilbud. Bemærk at du skal ind og tilmelde dig efter hver runde for at benytte dig af alle 3 freebets, lige som du skal spille for 100 kroner forud for hver af de tre første runder.

 

Få 900 kroner i freebets på NordicBet her ->