Efter et par mislykkedes russiske eventyr, så er vi tilbage på velkendt dansk grund i Superligaen. Viborg tager imod Brøndby i dag. Lidt overraskende er det Viborg, der inden dagens kamp har høstet flest points af de to hold og dermed ligger øverst i tabellen.

Viborg blev inden sæsonen udnævnt til ligaens måske svageste hold. Med det i menté, så er det bestemt godkendt at stå med 2 points efter 3 kampe og ligge over nedrykningsstregen. Optimismen er intakt i den midtjyske trup og i et interview udtaler Christian Poulsen, at i dag meget vel kunne gå hen at blive Viborgs første sejr i år.

 

Dagens spilforslag
Brøndby vinder med mindst 2 mål til odds 5.40 hos NordicBet
knap_odds_her

 

Brøndby har fået 1 point i sæsonens første 3 kampe. Det er svært at vurdere, hvor mange de burde have, for alle har en mening om Brøndby, og de meninger ligger til tider langt fra hinanden. Deres egen træner Thomas Frank maner dog til besindighed og siger, at points’ene nok skal komme, når de nye unge spillere og den nye spillestil er på plads i klubben.

I Viborgs trup blev man lidt nervøse, da Simon Nagel måtte udgå mod OB med en skade. Men hans væske i skinnebenet forsvandt heldigvis først på ugen og dermed forventes han klar til i aften.

I kampen mod Esbjerg pådrog Simon Makienok sig en mindre hjernerystelse, ligesom Martin Ørnskov fik et slag i hovedet, der krævede syning. Begge Brøndbyspillere forventes dog klar til aftenens opgør.

Brøndby har sågar forstærket truppen ved at have lejet Kenneth Zohore fra Fiorentina og han er ligeledes spilleberettiget til i aften. Det kan gå hen og være en værdifuld spiller for et hold i krise.

Det ligger til at blive et jævnbyrdigt opgør, der kan gå begge veje. Viborg øjner muligheden for sæsonens første sejr. Brøndby vil gerne bevise, at de ikke er et bundhold. Der er meget på spil i aften.

De bedste odds på kampen er:

Viborg: 3.05 hos MermaidBet
Uafgjort: 3.50 hos Tipico
Brøndby: 2.55 hos NordicBet

Kick off er klokken 18:30 og kampen kan følges på TV3 Sport 1.

Dagens spilforslag:

Der er stor forskel på Superligaen og første division. Selvom Viborg vandt første division sidste sæson og Brøndby rodede om nedrykning i den bedste liga, så må fordelen gå til Brøndby i aftenens opgør.

Ikke mindst med leje af Kenneth Zohore. Brøndby kommer ligesom FCK og FCN i gang på et tidspunkt. Om det er nok til at undgå nedrykning må tiden vise, men en kamp som i aften er en, hvor spillerne virkelig øjner deres chancer og det er en af dem, der typisk kan kickstarte et hold efter en dårlig sæsonstart.

Vi tror på, at det bliver Brøndby, der henter sæsonens første sejr i aftenens bundopgør. Odds’ene på kampen er dog ikke så gode, så vi er gået på handicapspillet, hvor vi tager en chance og siger, at Brøndby vinder med mindst 2 mål. På dette marked ligger NordicBet langt over de andre og skaber dermed lidt value til os. Vi takker og spiller:

Viborg-Brøndby (1-0): 2-tal = Brøndby vinder med mindst 2 mål til odds 5.40 hos NordicBet

Hitrate: 11/35 = 31%
Samlet indsats: 35
Samlet resultat: -7.45
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 79%