I dag fokuserer vi som altid på aftenkampen, og her tager OB imod Brøndby i Odense. OB ligger godt til i tabellen, mens Brøndby fortsat ligger til nedrykning. Man har dog forstærket sig en del i Brøndby på det seneste, så det bliver der muligvis snart lavet om på.

OB har ikke tabt de seneste 3 kampe og har vundet de sidste 2 mod henholdsvis Esbjerg og SønderjyskE, begge på udebane. Begge kampe blev vundet komfortabelt, og dermed er det en helt lille stime, fynboerne er inde i for tiden. Der er selvtillid og tro på det i det fynske for tiden. Samlet ligger man nr 5 og kun målscore adskiller OB fra europæiske placeringer.

 

Dagens spilforslag
OB-Brøndby: Begge hold scorer? = “Nej” til odds 2.55 hos Tipico
knap_odds_her

 

Brøndby har lagt det meste af sæsonen under nedrykningsstregen og der befinder man sig fortsat. Det går dog på alle måder fremad i Brøndby. Feriepengesagen er afsluttet, og man har fået forstærkninger på så godt som alle pladser, senest ved Boulahrouz, som må siges at være noget af en profil at hente til klubben. Der er lidt mere ro på i Brøndby og det afspejles også i resultaterne. De seneste 5 opgør har Brøndby kunnet forlade grønsværen uden nederlag. Det er ved at være meget længe siden, at Brøndby sidst har kunnet præstere en sådan formkurve og det giver håb for fremtiden.

OB har som mange andre superligaklubber haft en del skadesproblemer i sæsonen hidtil, men det er ved at være løst. Man holder fortsat Morten Skoubo ude for ikke at forværre hans skade. Han er dog meget tæt på at være kampklar, så forvent at se ham i aktion inden vinterpausen. En spiller som David Löfquist er ligeledes udenfor, men så stopper skadeslisten også der. Espen Ruud er tilbage fra karantæne og i det hele taget er OB totalt karantænefri. Truppen er tæt på det maksimale til dette opgør.

Ser man på skadeslister og Brøndby, så ser det her lidt mere tvivlsomt ud. Thomas Kahlenberg og Simon Makienok er endegyldigt ude til opgøret, mens man forventer at Martin Albrechtsen er klar igen. Khalid Boulahrouz skulle efter sigende også være oppe i gear, og han er med i 20-mandstruppen, der er udtaget til opgøret. Forsvarsmæssigt er Brøndby rigtig stærkt dækket ind til i dag, og så er det spørgsmålet om de offensive kræfter kan klare sig uden Kahlenberg og Makienok. Det kneb sidst mod Viborg, hvor det ikke blev til mål.

De bedste odds på kampen:

OB: 2.90 hos MermaidBet
Uafgjort: 3.60 hos MermaidBet
Brøndby: 2.75 hos Betsafe

Kampen sendes direkte på 3+ med kampstart klokken 19:15.

Dagens spilforslag:

Brøndby kommer i dag til Odense med et rigtigt stærkt forsvar og et temmeligt svækket angreb. Det foranlediger os til at tro på, at der i dag bliver scoret relativt få mål. Man vil fra udeholdets side være stærke nok til at afværge hjemmeholdets angreb, men formentlig ikke selv være i stand til at komme til de helt åbne chancer. Med det i baghovedet, så får vi et lavtscorende opgør.

Om det ligefrem kan blive 0-0 som i sidste weekend vides ikke, men hvis man vil ud at gamble, så er odds 12.50 hos Unibet på netop det udfald måske en bombe, der er værd at overveje. Hos odds.dk “nøjes” vi med at forudsige, at der i hvert fald ikke kommer mål i begge ender:

OB-Brøndby: Begge hold scorer? = “Nej” til odds 2.55 hos Tipico

Statistik – Superligaen:

Hitrate: 18/42 = 43%
Samlet indsats: 42
Samlet resultat: +7.28
Tilbagebetalingsprocent: 117%