Superligaen byder i dag på opgør i det jyske. Førerholdet fra FC Midtjylland tager imod Randers FC. FC Midtjylland har været usårlige i denne sæson, så det bliver spændende at se, hvad Randers kan gøre ved den status.

FC Midtjylland ligger som nævnt nr 1 i Superligaen og har endnu ikke tabt, her hvor vi er en tredjedel henne i sæsonen. 6 sejre og 5 uafgjorte er det blevet til. Det er dog værd at bemærke, at man ikke har vundet de seneste 3 opgør, så på den måde er ulvemaskinen gået en anelse i stå. Man har stadig et 5-points forspring, men det skrumper for hver uge, og odds på Midtjylland som danske mestre stiger og stiger, så der er alligevel noget, man bør arbejde på at få på ret køl.

 

Dagens spilforslag
FC Midtjylland vinder med mindst 2 mål til odds 3.10 hos Tipico.
knap_odds_her

 

Ifølge træner Glen Riddersholm, så ser man ikke sig selv som tophold, da man sidste sæson kæmpede mod nedrykning. Hos odds.dk ser vi det som det sædvanlige spindoktorsludder, og det gør man tydeligvis også hos bookmakerne, der fortsat har FC Midtjylland som favoritter til mesterskabet til omkring odds 2.50.

Efter en periode med en del skadede spillere i FC Midtjylland, så er det nu til at overskue. Tim Janssen er eneste langtidsskadede hos ulvene, mens Eyjolfur Hedinsson og Petter Andersson dog fortsat er tvivlsomme. Izunna mangler ligeledes på grund af det gule kort, han pådrog sig sidst. På den positive side, så har man fået Marco Larsen og anfører Kristian Bak kampklare igen, og med snarlig udsigt til at Andersson og Hedinsson kan være ligeså, så bør ulvene snart begynde at vinde igen.

Randers ligger og roder på 10.pladsen med kun ét point ned til nedrykning. Det er ren sten-saks-papir at forudsige Randers’ resultater. Det er skiftevis sejre, uafgjorte og nederlag. Bedst som man forventer, at nu er der en stime af det ene, så indtræffer det andet. Desværre for Randers, så rækker sådan en ustabilitet ikke i længden – måske endda ikke engang til en ny sæson i den bedste række – så det er tid til at vågne op i det randrusianske.

Der er desværre flere dårlige nyheder. Angrebstruslen Djiby Fall måtte udgå mod AGF og det er værre end først antaget. Han skal have gips på de næste 6 uger og kommer ikke i kamp mere på den her side af vinterpausen. Lasse Rise er naturligvis fortsat ude med hans langtidsskade, mens Randers kan glæde sig over, at topscorer Ronnie Schwartz er tilgængelig igen efter endt karantæneafsoning.

De bedste odds på kampen:

FC Midtjylland: 1.75 hos Tipico
Uafgjort: 4.00 hos Bet365
Randers: 5.35 hos Betsafe

Kampen sendes direkte på TV3 Sport 1 med kickoff klokken 17:00.

Dagens spilforslag:

Randers har virkelig haft svært ved at få det til at fungere i denne sæson. Ronnie Schwartz er ikke den typiske profil på en topscorer og det siger meget om Randers’ offensive problemer. Det indså ledelsen også og skaffede Djiby Fall, men med ham ude resten af efteråret, så ser det for alvor sort ud for hestene.

Det ligner en let sejr til ulvene fra Midtjylland, for Randers mangler reelle trusler i denne sæson offensivt. Vi mener, at FC Midtjylland finder gejsten fra starten af sæsonen og tromler Randers over i dag. Vores skillinger ryger afsted på handicapspillet:

FC Midtjylland-Randers (0-1): 1-tal = FC Midtjylland vinder med mindst 2 mål til odds 3.10 hos Tipico.

Statistik – Superligaen:

Hitrate: 15/37 = 41%
Samlet indsats: 37
Samlet resultat: +3.61
Tilbagebetalingsprocent: 110%