superliga logo hvidEfter et smut til bundopgør i England, så skal vi til Aalborg og et lidt mere blandet opgør. Brøndby har haft en skidt start og skal prøve at rette det op i det nordjyske.

AaB kom flyvende fra start i år med sejre over FC København og Esbjerg. Alt så lyserødt ud, men så knækkede filmen og siden da har man ikke kunnet hive en sejr i land. Senest blev det til 1-1 mod Midtjylland, hvilket dog er godkendt, så længe ulvene er så stærke som de er.AaB ligger placeret midt i rækken med 8 points for 6 kampe, hvilket ikke er prangende – slet ikke når formkurven er nedadgående.

 

Dagens spilforslag
(0-1): 1-tal = AaB vinder med mindst 2 mål til odds 4.85 hos Betsafe
knap_odds_her

 

Hvor AaB ikke er prangende, så er Brøndby start nærmest katastrofal. Træner Thomas Frank har endnu ikke formået at få hævet “det nye Brøndby” til bedre resultater. Brøndby er bundprop i Superligaen og 3 points for 6 kampe taler sit tydelige sprog. Intet kører i Brøndby. Retfærdighedsvis skal det dog siges, at man i sidste runde mod Randers spillede en rigtig flot kamp og der skulle ikke have været mange marginaler, der skulle være gået Brøndby’s vej, før man der havde fået sæsonens første sejr.

I Aalborg fik Anders K. Jacobsen en god start i AaB-trøjen sidst med et mål mod FC Midtjylland. Træner Kent Nielsen kører et sælsomt system med masser af rotationer i AaB’s valg af angribere, så det må helt sikkert skabe ro hos Anders K. Jacobsen og måske få Kent Nielsen til med tiden at genoverveje systemet, som blandt andre Jeppe Curth har været ude at åbent kritisere. Om det så er en tilfældighed, at netop Jeppe Curth er røget helt ud af truppen til Brøndbyopgøret skal være usagt.

Midtugen bød på pokalfodbold og her havde AaB en ikke ubetydelig opgave på udebane i Silkeborg. Selvom Silkeborg nu er 1.divisionshold, så har de bevaret meget af Superligatruppen, så AaB skulle spille op til sit bedste og det gjorde man. Det er muligvis den bedste præstation i august måned af AaB, så et lille lys for enden af tunnelen er der.

Brøndby havde en lidt mere overkommelig opgave i form af Hvidovre, men heller ikke her skulle Brøndby vise sig at kunne trække sig sejrrigt ud. 2-1 til Hvidovre stod der, da fløjten lød og højst overraskende måtte Brøndby forlade pokalturneringen allerede. Resultatmæssigt er det simpelthen ikke godt nok på Vestegnen.

Transfervinduet er lukket i ugens løb, men Brøndby har nået at forstærke sig ved at låne en spiller fra spanske Huelva. Det drejer sig om kantspilleren Alexander Szymanowski. Hvis man ikke lige kender ham, så kan vi oplyse, at han er bestemt en spiller med mål i støvlerne. I Segunda Division i Spanien har han gjort sig særdeles bemærket, så der er mulighed for at det er et rigtigt scoop af Brøndby.

Det ligner et AaB i lidt formkrise, men dog med en midtugesejr i støvlerne, der tager mod et Brøndbyhold i total krise. Lad os kaste et blik på odds’ene:

De bedste odds på kampen er:

AaB: 2.40 hos Tipico
Uafgjort: 3.45 hos Danske Spil
Brøndby: 3.25 hos Betsafe

Hvis du ikke bor i nærheden af stadion i Aalborg, så kan du i stedet tune ind på 3+, hvor kampen sendes live fra klokken 19:00.

Dagens spilforslag:

At Brøndby er i krise kan selv den mest insisterende fan benægte. At Thomas Frank måske ikke er manden, der kan føre Brøndby ud af mørket, kan man fortsat diskutere. Men tabellen lyver ikke og det kører simpelthen ikke for drengene fra Vestegnen. Aalborg er ikke et let sted at spille og vi tror der er større chance for, at AaB ender deres korte krise i aften end at Brøndby gør.

Kigger man på odds’ene, så er der, hvor der matematisk er den største fordel at hente, på handicapspillet. Så selvom det er dristigt, så følger vi matematikken i dag og smider vores penge på handicapsejr til nordjyderne:

AaB-Brøndby (0-1): 1-tal = AaB vinder med mindst 2 mål til odds 4.85 hos Betsafe

Hitrate: 20/56 = 36%
Samlet indsats: 56
Samlet resultat: -9.44
Tilbagebetalingsprocent: 83%