superliga logo hvidFørst et hurtigt tillykke til de danske fodboldkvinder, der trods fadæserne mod Italien og Finland alligevel præsterede at gå videre til kvartfinalen via lodtrækning mod Rusland. Vis så, hvad vi kan. Modstanderen i kvartfinalen bliver Frankrig og en stor mundfuld, men intet er sikkert i fodbold.

Tilbage til, hvad det hele handler om. Superligastarten går i dag på Aarhus stadion. De Hviii’e tager imod ulvene fra Midtjylland. Det er sidste sæson’s nr 7 mod nr 6 og allerede der tyder det på et tæt opgør.

I starten af en ny sæson er det altid svært at spå om, hvilket hold der har lavet de bedste forstærkninger.

AGF solgte midt i sidste sæson Aron Johannsson, hvilket straks kunne mærkes på antallet af mål fra aarhusianernes side. I sommerperioden har de forstærket sig med Esbjergs Jesper Lange og om det kan afløse islændingen bliver spændende at se.

FC Midtjyllands mest prominente forstærkning var SønderjyskE-topscoreren Eyjolfur Hedinsson. Den islandske målfarlige herre står noteret for 4 islandske A-landskampe og bliver omtalt meget rosende af både SønderjyskE og FC Midtjylland.

For både AGF og FC Midtjylland har det været forstærkninger offensivt, der har været i højsædet i dette transfervindue. Om det mønter sig i mål i aften vil tiden vise.

Lidt usædvanligt er det den samme bookmaker, der har højest odds på alle 3 udfald. Det skyldes, at MermaidBet har flottet sig med 100% teoretisk tilbagebetaling på første runde af Superligaen. Så uanset hvem der er dit favorithold, så kan du i dag trygt trykke ind på MermaidBet og vælge uden at være i tvivl om, hvorvidt du får markedets højeste pris, for det gør du!

De bedste odds på AGF-FC Midtjylland:

AGF: 2.70 hos MermaidBet
Uafgjort: 3.60 hos MermaidBet
FC Midtjylland: 2.85 hos MermaidBet

Starten på Superligaen går klokken 18:30 på NRGi Park i Aarhus. Du kan også følge kampen hjemme fra stuen på TV3 Sport 1.

Dagens spilforslag:

Superligastarten skal fejres. Hos odds.dk har vi fundet et odds, der skiller sig ud fra mængden, men samtidig er et longshot. Sidste kamp inden sommerpausen var netop mellem AGF og FCM og sluttede 3-2 til midtjyderne. Siden da er der kommet offensive forstærkninger på begge hold og vi håber, at det kan betyde en gentagelse af sidste møde.

Vi spiller i dag på et endda meget målrigt opgør og tager chancen med mindst 5 mål i aftenens kamp. Grunden til grådigheden og ikke bare over 2.5 mål som normalt skyldes naturligvis, at det er her, hvor oddset skiller sig mest ud fra markedet:

AGF-FC Midtjylland: Over 4.5 mål til odds 7.35 hos NordicBet

Hitrate: 6/15 = 40%
Samlet indsats: 15
Samlet resultat: -1.23
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 92%

 

NordicBet Nordicbetmedsuperoddspå Superligaen!

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke.
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+