AC Horsens tager imod Lyngby i den sene Superliga-kamp fredag aften, og her ligger vi inde med et spilforslag på kampen.

Horsens har nemlig sin første sejr til gode i Superligaen i denne sæson, og den tror vi ikke kommer mod Lyngby, som har gjort det overraskende godt i sæsonstarten. Vi tror derimod på Lyngby-sejr, og i vores spilforslag forneden kan du læse hvorfor.

Først ser vi på odds på Horsens vs Lyngby hos bookmakeren bet365, som har odds 3.20 på Horsens og odds 2.20 på Lyngby. Uafgjort kan spilles til odds 3.40.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem Horsens og Lyngby vises på Canal 9 med kampstart kl. 20.15, og herunder kan du se flere udvalgte odds på kampen fra bet365. Disse odds opdateres real time, og er derfor dugfriske.

 

Spilforslag: Horsens vs Lyngby

AC-Horsens-Lyngby-logo

Selv om vi har den største respekt for det arbejde Bo Henriksen har lavet i Horsens indtil videre, har vi det bedste øje til gæsterne i fredagens kamp. Lyngby tabte ganske vist den første kamp mod FCK i Parken med 3-0, men lad os se det i øjnene… hvem taber ikke i Parken? FCK måske?

Siden da har Lyngby spillet fire kampe uden nederlag i Superligaen, hvor det ydermere er blevet til to sejre. Sat op mod Horsens’ fire uafgjorte og ét nederlag, ser det markant bedre ud for gæsterne end for hjemmeholdet.

I denne uge har Lyngby været i kamp ude mod HSV, som er i færd med deres optakt til Bundesligaen. Det var HSVs sidste testkamp inden sæsonstart, og var derfor yderst vigtig ift. at levere en god generalprøve. Lyngby sendte en stor flok unge reserver på banen, og slap alligevel fra mødet med de stærke tyskere med et særdeles respektabelt 3-1 nederlag i bagagen. Lyngby kom endda foran efter bare ni minutter ved Casper Højer Nielsen.

Man må tage hatten af for det arbejde David Nielsen har leveret i Lyngby indtil videre, og vi tror meget på at Lyngby fortsætter de gode takter på udebane mod Horsens, som ganske givet vil frem og jagte sæsonens første sejr.

Den kunne være kommet for Horsens i sidste uge mod Silkeborg, men her smed Horsens en 3-1 føring over styr mod Superligaens måske dårligste mandskab netop nu, og altså måtte nøjes med 3-3.

Horsens må frem og satse i kampen mod Lyngby for at hente de første tre point i sæsonen, og det er noget der huer den lynhurtige Jeppe Kjær i Lyngby-angrebet. Lyngby har vist at man kan omstille sig til både at spille boldbesiddende fodbold såvel som at slå til på hurtige omstillinger, og vi tror de har hvad der skal til, for at stjæle alle tre point med hjem fra Horsens.

Vi spiller Lyngby-sejr til odds 2.20 netop nu hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen:

Indlæser...