Indlæser...

Fredag ruller bolden igen i Superligaen, og den første kamp i femte spillerunde står mellem Viborg og Randers FC kl. 18.00. Andetsteds tager oprykkerne fra Lyngby imod AGF kl. 20.15, så der er lagt i kakkelovnen til en spændende fredag aften i Superligaen.

Ser vi på odds på Viborg vs Randers FC hos bookmakeren bet365, er det umiddelbart svært at placere en egentlig favoritrolle hos én af klubberne.

Bookmakeren forventer en tæt kamp, hvor der er odds 2.70 på Viborg og odds 2.60 på Randers. Uafgjort kan spilles til odds 3.20.

Kampen vises på TV3 Sport 1, og du kan spille på kampen hos bet365 som har masser af odds-markeder på Viborg vs Randers.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Forneden kan du læse optakt til Viborg vs Randers med det seneste nye fra begge lejre, og se stillingen i Superligaen samt flere udvalgte odds på kampen hos bet365.dk.

Indlæser...

 

Optakt: Viborg vs Randers

viborg-randers-logo

Både Viborg og Randers går ind til fredagens opgør som ubesejrede i de to seneste kampe. Viborg kom skidt fra land i Superligaen med 0-4 hjemme mod FCN og 1-2 ude mod AGF, men derefter fulgte en spinkel 2-1 sejr over Esbjerg og senest 0-0 ude mod OB.

Særligt i kampen mod OB viste Viborg gode tendenser til trods for “kun” 1 point på udebane mod “Striwerne”, og Johnny Mølby så efter kampen tilbage på de 90 minutter med positive øjne.

“Vi er steppet op fra kamp til kamp, og det synes jeg også, vi gør i dag. Vi var tilbage på sporet fra sidste sæson, hvor vi var rigtig godt organiserede og svære at skabe noget imod. I anden halvleg synes jeg også, at den fart vi begynder at spille med, og de omstillinger vi får, tegner lovende”, sagde Mølby til VFF TV.

Viborg kunne såmænd også have taget alle tre point med hjem fra Odense, men Kamper svigtede for viborgenserne, da han fik fodboldverdens største chance fra 11-meter pletten.

Der venter dog en svær kamp mod Randers, som også har haft et par gode spillerunder i de seneste uger. Først slog Randers ærkerivalerne fra AGF på Ceres Park i Aarhus med 1-2, og senest blev det til 1-0 hjemme over Horsens, som til trods for oprykkerstatus har gjort det ganske fint i Superligaens første spillerunder.

Randers har ydermere forstærket sig offensivt med to spændende angribere i form af Marvin Pourie og Mayron George, og der er nu skarp konkurrence om pladserne oppe foran på Olafur Kristjanssons mandskab.

Randers har evnerne til at slå Viborg, men De Grønne er altid et svært hold at besøge i domkirkebyen, og umiddelbart lugter det af et tæt opgør, som kan svinge begge veje.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen netop nu:

Indlæser...