Indlæser...

Viborg vs FC Midtjylland er et midtjysk lokalopgør, som på de kanter er helt på højde med et Brøndby vs FCK derby. Der er selvfølgelig normaltvis en markant styrkeforskel på de to mandskaber, hvor FCM altid spiller med i toppen, mens Viborg typisk er en del af nedrykningskampen.

Ser vi på odds på Viborg vs FC Midtjylland søndag d. 28. august hos bookmakeren bet365, er det da også FCM som indtager favoritrollen.

odds 3.10 på Viborg, odds 2.25 på FCM eller odds 3.40 på uafgjort, og se kampen direkte på TV3 Sport 1 med kampstart 20.00 søndag aften.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Herunder kan du læse optakt til VFF vs FCM, hvor vi ser på form og seneste nyt i begge lejre, og herunder finder du også flere odds på Viborg vs FCM fra bookmakeren bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Viborg vs FCM

viborg-fc-midtjylland-logo

Viborg og FC Midtjylland mødte senest hinanden i Viborg i april, hvor kampen endte 1-1. Vi skal dog helt tilbage til 2008 for at finde den seneste Viborg-sejr på hjemmebanen mod FC Midtjylland, og umiddelbart er ser det også svært ud for Viborg denne gang.

Viborg var dog senest i aktion i et andet lokalopgør mod Silkeborg i sidste runde, hvor Viborg vandt med hele 1-5 på udebane. Silkeborg er tidligere udråbt som det dårligste hold i Superligaen i år her på Odds.dk, og det holder vi fast i lidt endnu. Derfor skal Viborgs storsejr også ses i dét lys, men det er dog altid imponerende at lave fem mål på udebane i Superligaen, uanset modstanderen.

Centerforsvaren Mikkel Rask og kantspilleren Jonas Kamper stod for to mål hver i sidste weekend, hvor ingen af de to angribere – Serge Deble eller Jung-Bin Park – kom på tavlen for Viborg.

Viborg er nu 2-1-3 for sæsonen med en målscore på 8-9 og indtager en 10. plads i rækken før mødet med FCM.

 

FCM skal videre efter Europa-skuffelse

Det ligger nu fast, at FCM ikke får en plads i Europa Leagues gruppespil i denne sæson. Skuffende måtte de ambitiøse midtjyder konstatere at Osmanlispor fra Tyrkiet var en for stor mundfuld for Ulvene fra Herning, som nu til gengæld kan fokusere 100% på Superligaen i den resterende del af sæsonen, hvor målet naturligvis er at tilspille sig en Europa-plads til næste sæson.

FCM skal derfor tilbage på Superliga-sporet, men når kampen fløjtes i gang på Viborg Stadion er der kun gået små fire døgn siden der var kick off i Tyrkiet mod Osmanlispor, og det er noget der kan sætte sit præg på FCM-spillerne.

FCM har ikke imponeret stort i Superligaen i år indtil videre, men har dog også haft fokus på at gøre det godt i Europa League-kvalifikationen, og det skal blive spændende at se, om FCM nu kan hæve pointgennemsnittet i Superligaen i de kommende uger.

Indtil videre er FCM på en femteplads med kun to sejre, tre uafgjorte og ét nederlag i de første seks kampe. Målscoren hedder 15-10, hvilket vidner om masser af mål i begge ender i FCMs kampe.

Måske venter der også endnu et målrigt opgør mod Viborg? De seneste 10 kampe mellem de to hold er endt med 33 mål fra begge klubber, og dermed et snit på 3,3 mål pr. kamp. Måske er det en idé at spille på Over 2,5 mål i denne kamp til odds 1.80 netop nu hos bet365?

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen:

Indlæser...