Indlæser...

Sønderjyske vs AGF er på Superliga-plakaten tidligt søndag, nemlig allerede kl. 13.00, når AGF gæster Sydbank Park i Haderslev. I denne optakt til kampen ser vi på odds på Sønderjyske vs AGF hos bookmakeren bet365, hvor hjemmeholdet er favoritter.

odds 2.10 på Sønderjyske eller odds 3.50 på AGF. Uafgjort kan spilles til odds 3.25.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Forneden finder du vores optakt til Sønderjyske vs AGF med seneste nyt om begge mandskaber, men først ser vi på flere udvalgte odds på kampen hos bookmakeren bet365. Kampen vises på TV3 Sport 1.

Indlæser...

 

Optakt: Sønderjyske vs AGF

SønderjyskESønderjyske overraskede stort i sidste sæson, hvor det som bekendt blev til sølvmedaljer i klubben, der ellers aldrig tidligere har snuset til metal i Superligaen. Igennem hele sæsonen viste Sønderjyske sig som et kompetent mandskab, hvor alle mand kæmper 100% for hinanden og for hver eneste bold.

6 spillere har forladt Sønderjyske i sommerpausen, hvoraf den mest nævneværdige nok er Joao Pereira, som er skiftet til OB efter kontraktudløb i Sønderjyske. Ind er kommet fem nye navne, heriblandt den østrigske forsvarsspiller Matthias Maak som er hentet ind som en klar forstærkning af det centrale forsvar.

Sønderjyske var i kamp mod Strømsgodset i Europa League-kvalifikationen i torsdags, hvor sønderjyderne kunne tage en 2-1 føring med sig til returkampen i næste uge.

Det er Sønderjyskes første Europa-eventyr nogensinde, og det er naturligvis noget som fylder meget i en forholdsvis lille fodboldklub. Spørgsmålet er, om Sønderjyske er 100% klar – både fysisk og mentalt – til AGF, da den første kamp mod Strømsgodset måske sidder i benene, mens Strømsgodset returkampen fylder mentalt.

 

Hvor stærke er AGF uden Duncan?

AGF_logoAGF er hårdt ramt til de første spillerunder af den nye Superliga, hvor aarhusianerne må undvære Daniel A. Pedersen og én af Superliga topscorer-favoritterne Morten “Duncan” Rasmussen. Duncan var i særdeleshed AGFs farligste spiller i foråret, hvor han bl.a. formåede at lave 7 mål i tre kampe, og spille sig tilbage på det danske landshold.

AGF har været aktive i sommerens transfervindue, men ikke aktive nok, da man formentlig stadig mangler – og jagter – en central forsvarsspiller samt en angriber som supplement til Duncan på toppen.

Særligt i det centrale forsvar ser AGF svækkede ud, da Lazio lejesvenden Josip Elez har valgt at takke nej til AGF, og selvom styrmanden Backman har forsikret klubbens fans om, at han føler sig tryg ved at danne par med Alexander Juul Andersen eller Dzhamaldin Khodzhaniazovi det centrale forsvar, er det stadig en forstærkning som står højt på sportschef Jens Andersson dosmerseddel.

 

Ny målmand på plads i AGF

Til gengæld har klubben fået en ny målmand i form af den A-landsholdsaktuelle serber Aleksander Jovanovic, og dermed ser det ud til at den mangeårige og altid omdiskuterede AGF-keeper Steffen Rasmussen bliver henvist til bænken. Vi  har endnu ikke set Jovanovic i 90 minutter for AGF, men der er store forventninger til den 191 cm høje keeper.

Derudover har AGF også hentet en stærk profil i form af Martin Spelmann til klubben. Spelmann var træt af det tyrkiske cirkus i Genclerbirligi, og ser frem til en ny start hos De Hviiie. Endvidere har AGF fortsat spillerjagten i Randers FC, hvor man nu efterhånden har plukket en god håndfuld spillere. Senest er det Mustafa Amini og Kasper Junker, som har valgt at forlade Randers til fordel for AGF. Kasper Junker har gjort det ganske fint for AGF i træningskampene, og kommer formentlig til at starte på toppen i stedet for den skadede Duncan i kampen mod Sønderjyske.

Generelt ser AGF ud til at være kommet styrkede gennem transfervinduet, og flere odds-eksperter peger på AGF som en mulig kandidat til Top 6 i Superligaen i år. Det kan dog ikke være målt på resultaterne i træningskampene, at forventninger til AGF er højere end de har været i mange år. Godt nok lagde AGF fra land med en spinkel 3-1 sejr over Aarhus-forstadsklubben Lystrup, men derefter blev det til 1-1 mod Häcken og to nederlag på 2-0 til Malmø og 1-2 til Lyngby.

 

Spilforslag til Sønderjyske vs AGF

I en sæsonpremiere som denne er det altid ekstra svært at spå om udfaldet af kampene, men her har vi et godt øje til et spil på gæsterne fra AGF.

For det første tilbyder bet365 i skrivende stund odds 3.50 på AGF, hvilket er et rigtigt godt odds. Specielt når man tænker på, at Sønderjyske spillede så sent som i torsdags i en opslidende kamp mod Strømsgodset, og formentlig har tankerne på returopgøret, som vi har set så ofte før, når danske hold er i færd med at spille vigtige kvalifikationskampe til europæiske turneringer.

Sønderjyske har selvfølgelig værktøjerne til at vinde dette opgør, men det har AGF bestemt også, og det er værd at huske på at AGF havde godt styr på Sønderjyske i sidste sæson, hvor aarhusianerne bl.a. vandt med 0-3 i DBU Pokalen i Haderslev.

Vi spiller AGF til at vinde til odds 3.50 hos bet365.

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330