Indlæser...

Der blæser nye vinde over Mascot Park i Silkeborg, hvor SIF nu har banket tre point på tavlen i de to seneste hjemmekampe. Nu har Silkeborg muligheden for et hjemmebane-hattrick, når FC Nordsjælland kommer forbi det midtjyske fredag aften kl. 20.15.

Når det kommer til odds på Silkeborg vs FC Nordsjælland hos bet365 er der odds 2.30 på Silkeborg, mens FCN giver odds 2.90. Uafgjort kan spilles til 3.50 gange pengene.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem SIF og FCN vises på Canal 9, og herunder kan du læse optakt til Silkeborg vs FC Nordsjælland med flere udvalgte odds på kampen.

Indlæser...

 

Optakt: SIF vs FCN

sif-fcn-logo

Peter Sørensens Silkeborg-tropper synes omsider at være vågnet op til dåd, og har efter det ene miserable resultat efter det andet, omsider fået banket et par Superliga-sejre ind på kontoen. Faktisk er Silkeborg nu ubesejret i Superligaen i de fire seneste kampe, hvor det ydermere er blevet til 1-0 og 5-3 hjemme mod AGF og AaB.

Silkeborgs fremturen i Superligaen bliver ikke mindre spændende af, at silkeborgenserne har en gylden chance for at hente endnu en sejr hjemme mod FCN.

FC Nordsjælland arbejder stadig med et meget ungt mandskab, og det har både sine fordele og ulemper. Fordelene er, at man udvikler unge og billige spillere som (måske) kan sælges med stor fortjeneste i kommende sæsoner, men ulempen er, at det ser ud til at koste mange point i Superliga-stillingen.

FCN fik dog tanket lidt selvtillid med 3-0 sejren hjemme over Esbjerg i sidste spillerunde, men herudover har der ikke været meget at råbe hurra for på det mennesketomme Farum Park i de seneste par måneder.

Umiddelbart er der lagt op til et tæt opgør mellem SIF og FCN, men pilen peger nok mest i den rigtige retning for Silkeborg, som synes at have fået gang det offensive spil ført an af bl.a. Davit Skhirtladze og Robert Skov.

Vi tipper en sejr til hjemmeholdet i denne kamp, da Silkeborg ser ud til at kunne spille lige op med de fleste hold i Superligaen netop nu, og FCNs eneste nylige succesoplevelse kom via en sejr over et tandløst og pinligt ringe Esbjerg-hold på hjemmebane i sidste runde.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se Superliga-stillingen her:

Indlæser...

 

bet365-580x330