Indlæser...

Nyoprykkerne fra Silkeborg tager imod Brøndby i sæsonens første hjemmekamp i bilbyen, hvor der venter Peter Sørensens tropper en hård opgave. Mens Silkeborg kom fra land i årets Superliga med en heldig 0-0’er i Odense, tog Brøndby sig sikkert af Esbjerg med en sejr på hele 4-0.

I denne optakt til Silkeborg vs Brøndby ser vi nærmere på odds på kampen hos bookmakeren bet365, hvor gæsterne fra Vestegnen ikke overraskende er favoritter.

Silkeborg-sejr giver odds 3.20, mens der er odds 2.20 på Brøndby-sejr. Skulle kampen slutte uden vinder, kan man få odds 3.40 på uafgjort.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Silkeborg vs Brøndby spilles søndag d. 24. juli kl. 16.00 og bliver vist på Canal 9. Herunder kan du se flere udvalgte odds på Silkeborg vs Brøndby samt læse det seneste nye fra begge klubber i vores optakt til kampen.

Indlæser...

 

Optakt: Silkeborg vs Brøndby IF

SIF_logoVi her på Odds.dk redaktionen lægger gerne hovedet på blokken og kalder Silkeborg for en stor nedrykningskandidat i denne sæson. En nøje gennemgang af Silkeborgs trup netop nu, vidner ikke om at holdet har kvaliteten til at kunne begå sig på Superliga-niveau, og første smagsprøve fik vi i sidste weekend i premieren mod OB.

Fynboerne var klart bedst – uden at imponere – i kampen mod Silkeborg på Odense Stadion, hvor “Striwerne” både brændte straffe og så et par gode chancer blive reddet af Silkeborgs velspillende keeper, Thomas Nørgaard.

I midtugen har Silkeborg forstærket sig med den tidligere Esbjerg-spiller Emil Lyng, som man har valgt at give en kontrakt som løber sæsonen ud. Derudover har Silkeborg hentet en ny keeper i Kristian Fæste, ligeledes på en kort kontrakt som løber sæsonen ud. Han kommer til fra Vejle, og er tiltænkt en plads på bænken i første omgang.

Fokus i sæsonoptakten i Silkeborg har iflg. Peter Sørensen været på defensiven, og det gav også pote mod OB, da man holdt nullet. Ganske vist heldigt, men alligevel. Spørgsmålet er, om det lykkedes igen mod Brøndby som har fået en flyvende start med sejren over Esbjerg og succes i Europa League-kvalifikationen.

 

Brøndby i opslidende kamp mod Hibernian

Broendby_BIF_logoDet holdt hårdt for Brøndby i torsdags. Med en 0-1 føring fra første kamp i Skotland tog Brøndby imod Hibernian hjemme på Vestegnen, hvor Brøndby ovenpå 4-0 sejren i weekenden mod Esbjerg var store favoritter.

Hibernian ville det dog anderledes og vandt den ordinære spilletid med 0-1. Dermed var der ligevægt i tingene, og der måtte 120 minutter plus straffekonkurrence til at sende Brøndby videre i EL-kvalifikationen. Rønnow blev dagens mand for Brøndby, da han nappede et af Hibernians forsøg fra 11-meter pletten.

De 120 minutters fodbold må sidde i benene hos Brøndby-spillerne, som til gengæld har fået tanket god selvtillid med succesen i Europa og den første Superliga-kamp hjemme mod Esbjerg. Den tyske cheftræner Zorniger synes at være på rette vej med Vestegnens fodboldflagskib, og kravet må klart være tre point til spillerne i dette opgør.

Særligt Kamil Wilczek har vist tænder i de første kampe i sæsonen med flere vigtige scoringer for Brøndby, og sammen med Teemu Pukki på toppen bliver han en mundfuld for Silkeborgs forsvar.

 

Skader og karantæner

Silkeborg kan stille med samme mandskab som mod OB, da kun Sammy Skytte stadig er ude med en skulderskade.

Brøndby melder Thomas Kahlenberg ude med en skade på ubestemt tid, mens også Gustaf Nilsson er ude med en brækket ankel.

 

Spilforslag til SIF vs BIF

Godt nok fik Silkeborg 0-0 mod OB i den første kamp, men det var OB som var mest på bolden og det burde også være blevet til en sejr til fynboerne. Det ene point SIF fik med hjem fra kampen i Odense, har dog tilsyneladende styrket bookmakernes tro på Silkeborg, for i vores optik er odds 2.20 på Brøndby, som kan spilles i skrivende stund, et rigtigt godt odds på de formstærke brøndbyere.

Godt nok spillede BIF 120 minutters opslidende Europa League-bold i torsdags, men der bør være kvalitetsforskel på disse to mandskaber, og vi tror meget på en Brøndby-sejr i dette opgør.

Vi spiller Brøndby til odds 2.20 hos bet365.

Spil på Superligaen hos bet365.dk >>

 

Silkeborg - Brøndby - logo