Indlæser...

Oprykkerne fra Silkeborg skal i ilden i Odense i klubbens første kamp tilbage i Superligaen. OB vs Silkeborg bliver et spændende opgør, hvor Peter Sørensens Silkeborg-tropper skal forsøge at komme fra land uden at tabe.

OB vil selvfølgelig gå benhårdt efter alle tre point, for det må være et krav på hjemmebane mod en Superliga-oprykker, hvis man vil gøre krav på en plads i Top 6 i grundspillet. Ser vi på odds på OB vs Silkeborg hos bookien bet365, er det da også hjemmeholdet som er favoritter.

OB giver odds 1.91, mens der er odds 4.00 på Silkeborg. En pointdeling ved uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Dommeren i OB vs Silkeborg hedder Michael Johansen, og der er kick off på TREFOR Park kl. 20.15 fredag d. 15. juli. Kampen vises på TV3 Sport 2. Herunder kan du se flere udvalgte odds på OB vs Silkeborg, og samtidig læse optakt til kampen med det nyeste fra begge klubber.

Indlæser...

 

Optakt: OB vs Silkeborg

OB_logoOB tog i sidste sæson en samlet syvendeplads i tabellen efter en sæson, hvor fynboerne nærmest ikke kunne finde ud af spille uafgjort. Blot fire af OBs kampe sluttede uafgjort, hvilket gjorde dem til sidste sæsons største knald-eller-fald mandskab i Superligaen.

OB har ambitioner om at spille sig i Top 6 og dermed skulle deltage i mesterskabsspillet, og perspektiverne ser også fornuftige ud hos De Striwede. Godt nok har OB sagt farvel til en striwe spillere, men ingen af dem bør blive savnet i Kent Nielsens startellever.

I transfervinduet har OB sagt farvel til Hallgrimur Jonasson (Lyngby), Azer Busuladic (Dinamo Bukarest), Lucas Jensen (ledig), Anders Thomsen (Middelfart) og Lasse Nielsen (Lech Poznan), mens Magnus Pedersen er blevet lejet ud til Sogndal.

I mens har OB været på rov i AaB, hvor man har hentet trioen Kenneth Emil Petersen, Rasmus Jönsson og Mathias Thrane, og derudover har fynboerne hentet et par breddespillere i form af Jeppe Tverskov på en fri transfer fra Randers, samt Joao Pereira i Sønderjyske som OB allerede fik kontrakt på i januar, men som Sønderjyderne altså ikke ville slippe før.

Islandske Jonasson var tidligere anfører hos OB, men er nu skiftet til Lyngby, og dermed har den nye mand – klubbens mest erfarne spiller – Kenneth Emil Petersen overtaget anførerbindet hos fynboerne.

 

Skader og form

Jacob Laursen og Oliver Lund er tvivlsomme for OB, mens Ari Skulason sidder over da han har ferie til på mandag.

I træningskampene til den nye Superliga-sæson, har OB spillet tre udekampe mod Malmø, Magdeburg og Braunschweig. Mens OB tabte den første med 1-0 til stærke Malmø, er det blevet til 1-1 mod Magdeburg og 3-3 mod Braunschweig. I den seneste kamp (mod Braunschweig) var OB foran tre gange, men hver gang fik tyskerne kæmpet sig tilbage. Festersen, Jönsson og Dieudonne scorede for OB i det opgør.

 

Er Silkeborg klar til Superligaen?

SIF_logoSilkeborg er tilbage efter et års fravær fra den bedste fodboldrække i kongeriget, men hvorvidt man denne gang er klar til at gøre et bedre indtryk, end sidst SIF var i Superligaen, er en anden sag.

Ser man på Silkeborgs trup er den nok mest gearet til en placering i den tunge ende af tabellen, da de fleste af profilerne på holdet er efterladenskaber fra etablerede Superliga-klubber. Tag blot en spiller som Davit Skhirtladze som eksempel, som med sine 6 mål i 13 kampe for klubben er en af de farligste spillere i truppen. Han er kommet til fra AGF, hvor han blev vejet og fundet for tynd, efter flere sæsoner med problemer med at begå sig i Superligaen. En stor tekniker og en glimrende spiller på 1. divisions niveau, men ikke en spiller som har gjort det godt på Superliga niveau tidligere.

En af de mest erfarne spillere og drivkræfter hos Silkeborg er 33-årige Martin Thomsen, som kom til Silkeborg fra Hobro sidste sommer.

Det vrimler ikke just med etablerede Superliga-spillere i Silkeborgs trup, og i transfervinduet har man indtil videre kun forstærket sig med Mikkel Cramer og Niels Bisp Rasmussen, mens Nicolaj Ritter er skiftet til Sønderjyske efter kontraktudløb.

Herunder kan du se Silkeborgs trup til kampen mod OB:

Thomas Nørgaard
Niels Bisp Rasmussen
Simon Jakobsen
Mikkel Cramer
Jens Martin Gammelby
Nicolaj Agger
Martin Thomsen
Andreas Albers
Emil Scheel
Ulrik Flo
Mikkel Vendelbo
Dennis Flinta
Gustav Dahl
Frank Hansen
Davit Skhirtladze
Jeppe Okkels
Oscar Hedvall
Robert Skov

Silkeborg kan kun overraske i denne sæson, og der venter en svær premiere for Peter Sørensens tropper i Odense.

 

Skader og form

Midtbanespilleren Sammy Skytte er ude med en skulderskade, men ellers bør Silkeborg være i stærkeste opstilling.

I optakten til sæsonen er det blevet til fire testkampe for Silkeborg IF. Her har man spillet fire udekampe, hvor den første mod Horsens blev vundet med 0-1. Herefter tabte SIF 2-1 til Esbjerg, inden man igen vandt over Kjellerup IF med 2-4. Den bedste testkamp var generalprøven mod AaB, hvor Silkeborg fik 2-2.

 

Spilforslag til kampen

Det kan siges kort og godt; vi tror på en bundplacering til Silkeborg i den kommende sæson, hvor holdet meget vel kan sætte sig på 14. pladsen og den direkte nedrykningsplads til 1. division.

Derfor forventer vi heller ikke at Silkeborg kommer godt fra land i en svær udekamp mod OB. Fynboerne bør vinde dette opgør, og derfor spiller vi OB-sejr til odds 1.91 netop nu.

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330