Indlæser...

Bundproppen Esbjerg gæster oprykkerne fra AC Horsens lørdag eftermiddag, og den kamp kan du se direkte på TV3 Sport 1 kl 16.00.

I denne optakt til kampen ser vi på odds på Horsens vs Esbjerg, hvor det ikke overraskende er hjemmeholdet som indtager favoritrollen.

Vi har fundet gode odds på Horsens vs Esbjerg hos bet365, hvor der er odds 2.25 på Horsens og odds 3.20 på Esbjerg. Uafgjort kan spilles til 3.30 gange pengene.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Læs mere om dette opgør, og se udvalgte live-opdaterede odds på Horsens vs Esbjerg forneden, hvor du også finder den aktuelle Superliga-stilling.

Indlæser...

 

Optakt: AC Horsens vs Esbjerg

horsens-esbjerg-logo

Efter 8 kampe i Superligaen havde Horsens blot tabt én, men i de tre seneste kamp er Horsens rendt ind i FCM ude og FCK hjemme, og har nu tabt tre kampe i sæsonen. Helhedsindtrykket af Horsens er dog, at det går ganske fortrinligt mod klubber, som Horsens før sæsonen havde regnet med at skulle kunne matche.

For nyligt har Horsens slået Lyngby med 2-1 hjemme, OB med 0-1 ude og Viborg med 2-4 ude, og nu venter en hjemmekamp mod Superligaen bundprop, Esbjerg.

Horsens’ færing Hallur Hansson konstaterer før kampen mod Esbjerg, at der skal tre point på kontoen i denne kamp.

“Jeg er næsten ligeglad med, hvordan vi spiller mod Esbjerg – vi skal bare vinde. Jeg har aldrig mødt Esbjerg, men jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en svær kamp. De har haft lidt problemer i denne sæson, men de har også spillet godt i perioder, og de vil virkelig gerne vise, at de ikke skal ligge i bunden. Vi skal stå godt på banen, være bedre i presspillet end mod FC Midtjylland og i højere grad turde holde på bolden”, sagde Hansson til Horsens’ hjemmeside.

 

Esbjerg katastrofale på udebane

Seks udekampe har Esbjerg spillet i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til en uafgjort og fem nederlag. En målscore på 3-15 i de seks udekampe vidner om, hvor svært esbjergenserne har haft det på fremmed græs i indeværende sæson.

De to seneste udekampe er blevet tabt med 3-0 mod FCM og FCN, og særligt nederlaget i Farum i sidste weekend, fik Esbjerg til at se rigtig skidt ud. En helt igennem tandløs præstation af Esbjerg, som angriberen Kevin Mensah efterfølgende satte disse ord på.

“Der er flere ting, man kan sætte en finger på. Energien og det, man skal forvente fra et Esbjerg-hold, var der ikke i dag. Vi fik nogle gok i nødden, og dem kunne vi som hold ikke rejse os fra. Jeg synes egentlig, at optimismen i truppen er fin. Vi tror på det, og vi er et godt fodboldhold, men vi mangler bare at få gjort det, der skal til, for at vi får succesoplevelserne”, sagde Mensah iflg. Ritzau.

Horsens er altid en svær udebane at besøge, og det bliver en uden tvivl en svær opgave for Colin Todds Esbjerg-hold at få noget med fra mødet med Bo Henriksens tropper, som generelt har god grund til optimisme i øjeblikket, trods de seneste nederlag til FCM og FCK.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen her:

Indlæser...

 

bet365-580x330