Indlæser...

Det midtjyske derby mellem FC Midtjylland og Silkeborg afvikles søndag kl. 14.00 på MCH Arena i Herning, og her kommer gæsterne formentlig på en meget svær opgave.

FC Midtjylland er inde i en god fase, hvilket blev understreget med en flot sejr i torsdagens Europa League-kvalkamp ude mod Videoton i Ungarn, og Silkeborg har derimod kun fået ét point i Superligaen indtil videre, hvilket kom i hus i stærk modvind mod OB i sæsonåbneren.

Hos bookmakeren bet365 er der odds på FC Midtjylland vs Silkeborg, og her er FCM ikke overraskende gigantiske favoritter. FCM giver odds 1.40, mens der er odds 8.50 på Silkeborg. Uafgjort kan spilles til odds 4.33.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem FCM og SIF vises på EuroSportDK med kampstart kl. 14.00, og herunder finder du seneste nyt fra begge klubber samt udvalgte odds på FCM vs SIF hos bet365.

Indlæser...

 

Optakt: FC Midtjylland vs Silkeborg IF

fc-midtjylland-logo-oddsFC Midtjylland kan meget vel blive den største udfordrer til FCK i kampen om mesterskabet i denne sæson. Klubben har formået at beholde de største profiler i truppen gennem transfervinduet, og har ydermere forstærket sig med flere nye og “gamle” ansigter. Bl.a. er Jonas Borring trådt til efter han blev til overs i Brøndby i den nye cheftræner Zornigers system.

Medregner vi træningskampene op til den nye sæson, er FC Midtjylland nu ubesejret i de seneste 16 kampe (!), og det er endda på tværs af både Europa League-kvalifikation og Superliga-start. I sidste weekend snuppede midtjyderne en overlegen sejr på 0-4 ude mod FC Nordsjælland, og der blev fulgt trop i torsdags med en sejr på 0-1 ude mod Videoton i Ungarn.

Pione Sisto, Filip Novak og Paul Onuachu har været særdeles målfarlige for midtjyderne i de seneste kampe, og samtidigt står defensiven solidt og giver stort set ingen mål væk. Hvordan Silkeborg – som endnu ikke har scoret i Superligaen i år – skal gennemtrænge det solide Ulve-forsvar er umiddelbart svært at få øje på.

 

Silkeborg mangler Superliga-niveau

SIF_logoSilkeborg har spillet otte kampe siden spillerne vendte tilbage fra sommerferien, og her er det kun blevet til to sejre; nemlig 1-0 over Horsens og 4-2 over 2. divisionsholdet Kjellerup i træningskampene.

Her på redaktionen har vi tidligere udråbt Silkeborg som en af de største nedrykningskandidater i denne sæson, og det holder vi indtil videre fast i, da truppen synes at mangle Superliga-kvalitet i samtlige kæder. Særligt offensivt ser Silkeborg ud til at være tyndt besat, og cheftræner Peter Sørensen har da også antydet at der kan være forstærkninger på vej til netop den del af holdet.

Indtil videre er der dog ikke sket noget nævneværdigt på dét område. På rygteplan har Marvin Pourie – som tidligere har slået sine folder med stor succes i Silkeborg – været nævnt som en ny skarpretter i front, men det afviste hovedpersonen selv for nyligt overfor Canal 9.

“Jeg har selv hørt de rygter – det er faktisk ikke en gang rygter, det er sandt, at de har henvendt sig til min agent og har talt med ham. Desværre kommer jeg ikke tilbage til Silkeborg. Det er ikke en mulighed, og jeg er faktisk ikke interesseret i at vende tilbage”, sagde den ellers målfarlige herre.

Senest blev det til 0-2 hjemme mod Brøndby i et opgør, hvor Silkeborg var under pres fra start til slut. Der var reelt aldrig tvivl om udfaldet af dét opgør, og nu venter der silkeborgenserne en endnu sværere opgave på udenbane mod FCM.

 

Spilforslaget

Vi tror på en storsejr til FC Midtjylland i dette opgør, og selv om oddset på en FCM-sejr ikke er super højt, kan man passende gå efter værdi i et handicap-spil. Vi spiller FCM -2 til odds 4.00, da vi tror FC Midtjylland vinder med mindst 3-0.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Midtjylland - Silkeborg - logo