AC Horsens har stadig den teoretiske chance for en plads i Top 6, men det kræver utvivlsomt en sejr i søndagens kamp mod Brøndby. Bliver det ikke til tre point til ACH, ligger det fast, at det ikke bliver til mesterskabs-slutspil i år.

Sidste uges 2-3 nederlag til FC Nordsjælland kostede vigtige point for Brøndby i topstriden med FCK, så Brøndby skal have tre point her, hvis ikke FCKs forspring skal øges til 15 point, når FCK sandsynligvis slår Esbjerg i Parken.

Ser vi på Horsens vs Brøndby odds, er der hos bet365 odds 5.50 på Horsens, 3.75 på uafgjort og odds 1.61 på Brøndby lige nu. Gæsterne er altså store favoritter mod oprykkerne fra Horsens, som senest tabte 5-0 i Parken til FCK.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

 

Optakt: AC Horsens vs Brøndby

Der bliver med garanti fight fra første fløjt i dette opgør, hvor Horsens har sidste chance for et skud i Top 6. Samtidigt skal Horsens vaske sidste uges 5-0 snitter i Parken af sig, og det sker kun hvis spillerne dør med støvlerne på i dette opgør.

“Det bliver en uhyggelig svær kamp mod en rigtig dygtig modstander, det skal vi ikke være bange for at indrømme. Brøndbys mandskab praktiserer en anderledes form for presspil, end vi er vant til, men vi vil selvfølgelig gerne spille os ud af det første pres og stresse dem. De har mange dygtige individualister – specielt på midtbanen og helt fremme på banen”, siger Henriksen til klubbens hjemmeside.

Helt fremme på banen har Brøndby vist skræmmende styrke i denne sæson med hele 47 kasser i 24 kampe. Med 42 kasser imod sig, er Horsens på tredjepladsen over hold med flest mål i mod sig – kun overgået af Silkeborg og Esbjerg.

 

Spilforslag til ACH vs BIF

Horsens startede foråret med et 1-0 nederlag til Silkeborg, hvorefter det blev 1-1 hjemme mod OB og senest altså 5-0 i Parken. Brøndbys favoritrolle er til at få øje på, og vi tror også på en stensikker Brøndby-sejr her.

Vi tipper 0-2 til Brøndby, hvilket giver pengene 7.50 gange igen hos bet365.

Spilforslag til kampen:

  • Brøndby -1: 2.62
  • Ciffertips 0-2: 7.50
  • Kamil Wilczek scorer først: 5.50

Spil på Superligaen hos bet365.dk >>