Superliga: Odds på AaB vs AC Horsens

Indlæser..

Søndag kl. 16.00 tager AaB imod AC Horsens i Aalborg, hvor oprykkerne fra Horsens formentlig kommer på en svær opgave.

I denne optakt til AaB vs AC Horsens ser vi nærmere på odds på kampene, og det seneste nye fra begge lejre. Hos bookmakeren bet365 er AaB ikke overraskende favoritter, men det skal blive spændende at se, hvor stærke Bo Henriksens Horsens-tropper er.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Når vi ser på odds på AaB vs Horsens, er der odds 1.75 på AaB, mens Horsens-sejr giver odds 4.75. Sæsonpremierer er ofte en nervøs forestilling, og skulle kampen slutte uden en vinder, kan du få pengene 3.50 gange igen.

Kampen vises på EurosportDK, og herunder kan du se flere udvalgte odds på AaB vs AC Horsens fra bookmakeren bet365.

Indlæser..

 

Optakt: AaB vs AC Horsens

aab_logoAaB sluttede ikke sidste sæson pænt af i Superligaen, hvor foråret bød på den ene skuffelse efter den anden. Først røg man ud i semifinalen af pokalen mod AGF, og dernæst tabte AaB kampen i medaljeræset til Sønderjyske og FC Midtjylland.

I sommerens transfervindue har der været gang i svingdøren hos AaB, hvor man har sagt farvel til en række prominente navne i klubben. Sidste sæsons topscorer, Lukas Spalvis, er skiftet til Sporting Lissabon, Nicolaj Thomsen er skiftet til Nantes, Thomas Augustinussen har indstillet karrieren og trioen Rasmus Jönsson, Mathias Thrane og Kenneth Emil Petersen er har skiftet AaBs rød/hvide striber ud med de hvide/blå striwer i Odense.

Ind er til gengæld kommet den tidligere AGF’er Casper Sloth, som vender næsen hjem til dansk fodbold efter et par år uden den store succes hos engelske Leeds United. Derudover er Nickles Helenius hjemme igen efter et overstået lejeophold hos Paderborn, og AaB har også forstærket sig med Marco Meilinger fra Austria Wien og den 30-årige svensker og centrale stopper Markus Holgersson fra Anorthosis.

 

Skader og form

AaB har Jannik Pohl og Jakob Ahlmann Nielsen som tvivlsomme til kampen.

I træningskampene op til sæsonen har AaB været i aktion tre gange. Først tabte man 4-1 til Rosenborg, hvorefter det blev til 1-2 sejr ude mod FC Nordsjælland. Senest spillede AaB 2-2 mod oprykkerne fra Silkeborg.

 

Horsens-profiler er tvivlsomme

ac_horsensAC Horsens tog sig af tredjepladsen i 1. division i sidste sæson, og kom derfor med på Superliga-toget på yderste mandat. I spidsen for holdet står den karismatiske og evigt optimistiske Bo Henriksen, som nu skal forsøge at få Horsens til at forblive en del af landets bedste fodboldrække.

Til at hjælpe sig har Bo Henriksen og Horsens hentet bl.a. Hallur Hansson i Vendsyssel samt Kim Aabech på en fri transfer fra AGF. Derudover er Jonas Gemmer kommet til fra FC Midtjylland på en lejeaftale.

 

Skader og form

Horsens har på mange måder et spændende mandskab til rådighed, men i den første kamp mod AaB må man dog måske undvære et par af de største profiler. Det drejer sig om den nye mand Kim Aabech som døjer med en lårskade, samt den vigtige brik i det centrale forsvar, Bubacarr Sanneh.

Også topscorer Kjartan Finnbogason har været tvivlsom til kampen efter han brækkede en tå og slog skulderen af led, men han ser nu ud til at blive klar til kampen.

I træningskampene op til sæsonstarten har Horsens spillet tre kampe og tabt de to. Det blev til 0-1 mod Silkeborg og 0-2 mod FC Midtjylland, mens Horsens selv vandt med 1-2 ude mod Esbjerg.

 

Spilforslag til AaB vs Horsens

Vi kender ikke meget til de holds aktuelle styrke netop nu, men AaB har været igennem en stor udskiftning i truppen, mens AC Horsens har bevaret en stor del af den trup som var med til at sikre oprykning i sidste sæson.

AaB er selvfølgelig favoritter, men vi tror Horsens har evnerne til at gøre tingene svære for et AaB-hold, som i de første par kampe kan være præget af mange nye ansigter i truppen.

Horsens vil formentlig stå defensivt i banen og forsøge at afvise AaB, og Bo Henriksens tropper vil formentlig også være tilfredse med at kunne rejse hjem til Horsens med ét point.

Det er svært at spå om en vinder, men vi forventer ikke en særlig køn omgang fodbold i dette opgør. Det kan blive en halvnervøs forestilling, hvor ingen af holdene ønsker at tabe, og vi synes der er fin værdi i et spil på Under 2,5 mål til odds 1.75 hos bet365.

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330