888_super_odds_liverpool_vs_manchester_united

Der er som regel mål i vente, når Liverpool og Manchester United tørner sammen i Premier League-regi. De seneste tre indbyrdes opgør har alle budt på mindst tre mål, og er i øvrigt alle tre vundet af Manchester United.

Nu mødes Liverpool og United igen på Anfield, og selv om de to klubber ligger hhv. nr. 9 og 6 i tabellen, er Liverpool vs Man United altid en af de største kampe i verden. Det bliver det også denne gang, hvor begge hold går ind til kampen ovenpå en 3-3 kamp i midtugen. Her spillede Liverpool 3-3 hjemme mod Arsenal, mens United igen skuffede på udebane, da det kun blev til 3-3 mod Newcastle fra den tunge ende af Premier League.

Det dufter af mål igen søndag på Anfield, og 888sport tilbyder Super Odds på Liverpool vs Man United.

Hos 888 får du forhøjede Super Odds som ny kunde, hvor du kan spille på Liverpool til odds 5.00 eller Man United til odds 7.00. Bemærk at tilbuddet kun gælder helt nye kunder hos 888.

Spil op til 100 kr. på det hold du tror vinder, og få gevinsten fra det forhøjede odds udbetalt kontant – uden gennemspilskrav.

 

Få Super Odds på Liverpool vs Man United >>

 

Super Odds og Super Bonus

Med ovenstående Super Odds-tilbud på Liverpool vs Manchester United til søndagens kamp på Anfield, er der ikke længere nogen grund til ikke at oprette en 888sport konto.

Skulle du alligevel mangle et sidste godt argument for at oprette en konto, så husk på, at 888sport tilbyder 100% op til 1500 kr. betting bonus på din første indbetaling.

888sport bonus er en smule anderledes end de traditionelle betting-bonusser, og du kan læse mere om 888sports bonus i vores 888-anmeldelse her.

 

888-sport-580x330