Der er stor spænding i mesterskabskampen i den tyrkiske Süper Lig, hvor flere hold slås om mesterskabet. Hvis du vil følge den spændende mesterskabskamp, samt storhold som Fenerbache og Besiktas, er dit bedste bud bookmakeren bet365. Hos kan du se kampene ganske gratis og lovligt. Det kræver blot, at du har en konto med penge på. Der er ikke noget krav om, at du skal spille for disse penge. Dermed er det altså ganske gratis. Det synes vi naturligvis helt sikkert, at du skal benytte dig, så du kan få den spændende afslutning på Süper Lig med.

Galatasaray, Istanbul Basaksehir, Sivasspor og Trabzonspor ser ud til at komme til at kæmpe om mesterskabet gennem resten af sæsonen. Den tyrkiske liga er ofte tæt, og der er ofte mange hold med i mesterskabskampen.

 

 

bet365 Lav en konto hos bet365 og livestream Süper Lig

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Süper Ligs livestreamprogram

 

Livestream Süper Lig

Hvis du vil følge den spændende mesterskabskamp i Süper Lig ved at livestreame denne hos bet365, så skal du blot følge denne simple guide. Vi har beskrevet processen i fire hurtige trin. Når du har fulgt disse, er du klar til se store mængder tyrkisk fodbold.

 

  1. Gå ind på bet365.com
  2. Opret en konto hos bet365.
  3. Indsæt penge på din bookmakerkonto.
  4. Livestream lige hvad du vil fra bet365s store katalog.

 

Hvis du klikker på et af vores links på denne side, vil du blive sendt videre til bet365s hjemmeside. Her kan du så gå i gang med at oprette din bookmakerkonto. Herefter kan du som nævnt få adgang til Süper Lig og bet365s øvrige katalog. Det hele er dejligt simpelt, du skal bare udfylde dine personlige oplysninger f.eks. dit navn, din fødselsdag, dit telefonnummer, din adresse og så videre. Du skal naturligvis også vælge dig brugernavn, adgangskode og sikkerhedsnummer på fire cifre. Det sidstnævnte skal kun bruges i tilfælde af, at du glemmer dine login-oplysninger.

Når du har oprettet din bookmaskerkonto, er du næsten i mål. Herefter mangler du stort set bare at indbetale penge. Dette behøver ikke være mere end minimumsbeløbet. Da vil du have adgang til bet365s mange sportsbegivenheder. Du kan foruden Süper Lig nemlig også livestream Serie A og La Liga, når disse sættes i gang igen.

 

Sådan finder du bet365s Süper Lig livestream

For at finde bet365s Süper Lig livestream skal du bare trykke på live odds i deres menu. Denne finder du ude i venstre side af skærmen. Der vil du blive præsenteret for liste over de mange begivenheder, som er ved at blive afvikles. I højre side af skærmen kan du se en oversigt over, hvad det er muligt at livestreame på nuværende tidspunkt. Når du har fundet noget, som du gerne vil se, skal du blot trykke på den begivenhed, da vil dit livestream starte helt af sig selv. For at dette er muligt, skal du naturligvis som nævnt have en bookmakerkonto med mindst én krono på kontoen.

Ovenfor kan du se, hvilke Süper Lig-kampe som bet365 livestreamer på deres platform i den kommende tid. Vi har nemlig sørget for at få et Süper Lig livestream program. Dermed kan ku lettere holde styr på, hvilke kampe der spilles og hvornår. Hvis en kamp skulle ændre dato eller tidspunkt, vil dette automatisk blive opdateret i vores system. Der er dermed ingen grundt til at frygte, at vores information ikke stemmer over ens med virkeligheden. Hvis kampene ikke fremgår er vi med al sandsynlighed ved at opdatere noget på denne side.

 

Süper Lig kan også livestreames på mobil og tablet

Det er naturligvis også muligt at se Süper Lig med bet365 på andre platforme end din computer. Det fungerer naturligvis også på din mobil samt tablet. Du skal enten gå direkte til bet365s hjemmeside, eller du kan vælge at downloade deres glimrende app. Når bare du er logget på og har penge på din spilkonto vil du også have Süper Lig livestream på dine enheder. Du kan dermed se tyrkisk fodbold overalt. Det er naturligvis yderst nyttigt, når du er på farten og lige skal følge Süper Lig.

 

Kan jeg se Süper Lig på fuld skærm

Der er sidder mange, som undrer sig over, hvordand et kan være, at det ikke er muligt at se fodbold i fuldskærm hos diverse digitale bookmakere. Årsagen er, at de naturligvis gerne vil have, at du oddser, mens du ser fodbold. Hvis du har et stort ønske om at se kampen i fuld skærm er der dog heldigvis hjælp at hente. For at opnå dette skal du først og fremmest installere et plugin til din browser. Det betyder ikke rigtig noget om du bruger Morzilla Firefox eller Google Chrome, det bør kunne lade sig gøre at finde et eller flere plugins, som kan klare jobbet. Det er nememst at søge på Google. Der ligger nemlig en del sider omhandlende dette emne.

Der dog også en hurtigere løsning, hvis du ikke har noget imod at gå på kompromis med hensyn til billedkvaliteten. Du kan vælger at zoome ind, således, at den del af skærmen med video kommer til at fylde mere. Det forvrænger dog billedet så meget, at vi anbefaler, at du installere et plugin, hvis du vil have fuldskærm. Dette gør nemlig kun billedkvaliteten minimalt værre.

 

Chromecast Süper Lig på din PC

Hvis du skulle sidde og have lyst til at se Süper Lig på dit fjernsyn fra computeren, skal du til at begynde med downloade internet browseren Google Chrome. Hvis du allerede har denne, skal du bare trykke på de tre prikker, som du ser oppe i højre hjørne af skærmen. Her finder du punktet “Cast” i dropdown-menuen.

Dropdown menu fra browseren Google Chrome

Efter at du har trykke på “Cast..” skal du vælge “Vælg kilde” eller “Select source,” hvis du kører på engelsk. Det eneste du nu mangler er at finde din ønskede Chromecast-enhed. Efterfølgende skal du trykke på fanen “Cast fanen” eller “Cast tab” på engelsk. Herefter vil livestreamet komme frem frem på dit fjernsyn.

Cast fanen fra browseren Google Chrome

 

Chromecast Süper Lig på din mobil og tablet

I tilfælde af at du hellere vil benytte Chromecast på din mobil og/eller tablet, er der heldigvis ingen prolemer med dette. Du skal først og fremmest downloade Google Home såvel som Google Chrome-appen. Du starter med at åbne Google Home-appen. I denne finder du en menu i venstre side af skærmen. Her trykker du på “Cast skærm/lyd” eller “Cast screen/audio” på engelsk. Næste skridt er, at du vælger din Chromecast enhed. Nu skal du så åbne Google Chrome-appen, åbne bet365s hjemmeside og derefter logge ind på din konto. Til slut finder du den Süper Lig-kamp, som du ønsker at livestreame, klikker på denne og herefter kommer livestreamet frem på dit TV.

 

 

bet365 Lav en konto hos bet365 og livestream Süper Lig

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365