260x154_bet365Tirsdag d. 12. august 2014 kl. 20:45: Super Cup Finale – Real Madrid vs Sevilla.

Tirsdag aften mødes Champions League vinderne Real Madrid og Europa League vinderne Sevilla i den hæsblæsende Super Cup Finale.

Super Cup Finalen er en glimrende mulighed for at begge mandskaber vil kunne starte sæsonen ud med et trofæ, og for Sevilla vil det næsten kunne redde hele deres sæson, hvis de allerede har hentet et trofæ inden sæsonen rigtigt er gået i gang.

For Real Madrid vil de naturligvis ikke være tilfredse, hvis det kun bliver til Super Cup trofæet, for “Galacticos” har forstærket deres trup, og de ligner i den grad en kandidat til at vinde både ligaen og Champions League igen.

 

Odds på Super Cup Finalen her —>

 

Kampen spilles på Cardiff City Stadium i Wales, og kampens dommer er den højtrespekterede Premier League dommer, Mark Clattenburg.

Real Madrid står i Super Cup finalen for tredje gang, mens det er er anden gang, at Sevilla er nået i den præstigefyldte finale. Det er lykkedes begge mandskaber at vinde trofæet en gang, og det skete for Real Madrid i 2002, mens det lykkedes for Sevilla i 2006.

Gareth Bale scorer på hjemmebane odds 1.95

Gareth Bale er tilbage i Wales og tilbage i Cardiff, hvor han blev født og startede sin opvækst. Siden da er Gareth Bale vokset op og blevet en af de absolut bedste fodboldspillere i verden, og han spiller i dag for en af verdens bedste klubber. Gareth Bale er en af de spillere, der altid kan finde vej til målet, og det virker ikke usandsynligt, at han kan gøre det igen mod Sevilla i sit hjemland. Odds 1.95 hos bet365 er velbetalt.

 

Ronaldo scorer det første mål og Real Madrid vinder til odds 4.00

Christiano Ronaldo missede noget af Real Madrid opstart grundet en skade, som han pådrog sig kort inden VM-slutrunden. Han nåede dog at komme i spil på deres USA tur, hvor han mødte sin tidligere klub, Manchester United.

Ronaldo får helt sikkert spilletid i morgendagens kamp, og det er ikke utænkeligt, at Ronaldo vinder vej til nettet, som han plejer at gøre det.

Lige nu kan du få odds 4.00 på, at Ronaldo scorer kampens første mål, og at Real Madrid efterfølgende går ud og vinder kampen.