Dagens spilforslag: Mike Evans’ gode stime kan fortsætte

Kamp: Tampa Bay Buccaneers – Kansas City Chiefs
Spilforslag: Mike Evans scorer TD
Odds: 2,10
Spilstop: 8. februar klokken 00.30
Bookmaker: Unibet

Spil på Evans TD her

 

Finalen i NFL er et af sportsårets allerstørste begivenheder, og vi har analyseret kampen og fundet det pt. allerbedste Super Bowl odds.

Mike Evans er en af NFL’s allerbedste receivers, og han har været forrygende i denne sæson. Evans slog Buccaneers’ rekord for receiving touchdowns i regular season med 13 TDs i 17 kampe. Derudover havde han sin syvende 1.000+ yard sæson i træk, hvilket også er NFL-rekord.

1,96 meter høje Evans er Tampa Bays primære red zone target. Det vil sige, at det er ham, QB Tom Brady ser efter først, når Buccaneers står omkring modstandernes end zone. Evans er en af NFL’s bedste receivers i contested catches på grund af hans højde og store catch radius. I alt i denne sæson har Evans fået 21 red zone targets, hvilket er 11. flest i hele NFL.

Chiefs er en god modstander for Evans

At spille overfor Kansas City Chiefs er heller ikke nogen dårlig mulighed for Evans og Buccaneers. Chiefs forsvar er langt fra det bedste i NFL, og holdets taktik går typisk på at score flere point end modstanderne. Faktisk har bookmakerne har bookmakerne den næsthøjeste pointlinje ved en Super Bowl nogensinde forud for denne kamp, hvorfor man altså må forvente, at Mike Evans får masser af chancer for at sætte point på tavlen i løbet af kampen.

Netop Bucs angreb er da også et af de bedste i NFL. I løbet af regular season kastede Tom Brady 4.633 yards og 40 TDs, og i de playoffkampe, har de også scoret masser af point. Faktisk har de scoret over 30 point i deres seneste seks kampe.

Mike Evans selv har grebet for 173 yards på ti receptions og to TDs i hans tre playoff-kampe i denne sæson. De to TDs kom i de sidste to kampe imod Green Bay Packers og New Orleans Saints.

Hos Unibet kan du i øvrigt finde et gratis Super Bowl livestream på kampen. Husk i øvrigt at deltage i Unibets Super Bowl Predictor, hvor du kan vinde 250.000 kroner i en gratis konkurrence.

 

Følg spilforslaget her

 

Spilforslag hver dag