Indlæser...

Den tidlige TV-kamp lørdag på 3+ står mellem bundproppen Sunderland og Arsenal, som før spillerunden indtaget andenpladsen i Premier League.

Arsenal er selvfølgelig store favoritter til dette opgør, hos ser vi på odds på Sunderland vs Arsenal er der da også astronomiske odds 9.00 på Sunderland, mens Arsenal giver odds 1.40. Uafgjort giver hele odds 5.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Der er naturligvis en grund til at Arsenal er storfavoritter her, hvilket du kan læse mere om i optakten forneden, men først giver vi dig her live-opdaterede odds frem til kampstart, hvorefter du kan finde liveodds på kampen hos bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Sunderland vs Arsenal

sunderland-arsenal-logo

Vi er nu ni kampe inde i sæsonen og Sunderland har stadig deres første sejr til gode. 2 uafgjort og 7 nederlag er det blevet til, og i denne uge blev det også til exit i Liga Cuppen efter 1-0 nederlag til Southampton.

Den forfærdelige sæsonstart har fået kritikken af Manager David Moyes til at tage til, men han får opbakning fra midtbanespilleren Jack Rodwell.

“Vi er nok gået en smule baglæns. Det er ikke let, når man ændrer holdet hele tiden, men som spillere og som managere, er det ingen undskyldning. Vi har en god manager, og vi bliver nødt til at præstere på banen. Det er de 11 spillere på banen, der skal gøre det. Vi er gået en smule baglæns, men det er os spillere, der kan rette op på det”, sagdeJack Rodwell ifølge Sky Sports.

Sølle 6 mål har Sunderland scoret i de første ni kampe, og faktisk er det slet ikke lykkedes for Sunderland at komme på tavlen i de tre seneste kampe, som alle er tabt på udebane mod hhv. Stoke, West Ham og Southampton (Liga Cup).

 

Kanonerne brager i London

The Gunners skyder med skarpt for tiden, for Arsenal går ind til lørdagens kamp som ubesejret i de sidste otte kampe. London-holdet har kun tabt én kamp i sæsonen, nemlig 3-4 braget mod Liverpool i sæsonpremieren, men siden da er pilen kun peget én vej for Arsene Wengers tropper.

Godt nok blev det i sidste Premier League-kamp kun til 0-0 hjemme mod Middlesbrough, men få dage forinden havde Arsenal vundet 6-0 hjemme mod Ludogorets i Champions League, og i denne uge slog et reservespækket Arsenal-hold også Reading med 2-0 i Liga Cup’en.

I Liga Cup’en måtte reserveangriberen Lucas Perez udgå med en skade, som kommer til at holde ham ude i op til seks uger, mens også Theo Walcott, Santi Cazorla og Nacho Monreal meldes tvivlsomme til kampen mod Sunderland. Arsene Wenger råder til gengæld over Aaron Ramsey igen.

 

Spilforslag til kampen

Arsenal har vist at man kender vejen til målet i denne sæson, hvor The Gunners med 19 mål i ni kampe har blandt ligaens mest scorende hold. Samtidigt har Sunderland et af ligaens mest gæstfrie forsvar, da man har sluppet 16 mål ind i ni kampe.

Arsenal har ydermere vist stor klasse på udebane i denne sæson, hvor man er 3-1-0 efter fire kampe med en målscore på 8-2. Arsenal lukker altså kun 0,5 mål ind i snit på udebane indtil videre, og da Sunderland i forvejen er Premier Leagues mindst scorende hold indtil nu, tyder det på en stille og rolig dag på kontoret for Arsenals keeper.

Det lugter ualmindeligt meget af en Arsenal-sejr i dette opgør, og da oddset på Arsenal kun er 1.40 netop nu, finder vi god værdi i et handicap-spil på Arsenal -1 til odds 1.95. Det kan også sagtens blive en regulær storsejr til Arsenal, og hvis man tror på en nedsabling af Sunderland, kan Arsenal -2 spilles til odds 3.40.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Premier League:

Indlæser...