Stor FA Cup weekend i dit TV – Spil på kampene her

Denne weekend byder på masser af FA Cup-fodbold i dit TV, og starten går allerede i aften (fredag), hvor Derby møder Leicester. Den kamp kan du se på 6’eren, som også viser yderligere fem kampe lørdag og søndag.

Lørdag går det løs med Liverpool, Tottenham og Chelsea som alle skal i ilden mod på papiret overkommelige modstandere i form af Wolverhampton, Wycombe Wanderers og Brentford.

Søndag kan vi se frem til en tur til The New Den i South Bermondsey, London, hvor Millwall får besøg af Watford på den legendariske hjemmebane. Senere på dagen er der Sutton United vs Leeds United og dagen rundes af med Manchester United vs Wigan.

Spil på weekendens TV-kampe i FA Cup’en hos bet365, som er klar med odds på samtlige FA Cup-kampe i England i denne weekend. I denne optakt ser vi nærmere på TV-kampene, men besøg bet365.dk for det komplette overblik over odds på alle kampe i weekenden.

Spil på FA Cup’en hos bet365.dk >>

 

Liverpool vs Wolverhampton

Indlæser..

Vi åbner FA Cup-festen lørdag med en tur til Anfield i Liverpool. Her kommer Wolverhampton fra Championship forbi Beatles-byen allerede kl. 13.30, og iflg. bookmakerne er Wolves nærmest chanceløse. De høje odds på Wolves fortæller sit eget tydelige sprog – kun de færreste tror på en overraskelse her af Championships nuværende nr. 18.

Wolves slog dog Premier League-holdet Stoke med 0-2 i sidste runde for at nå hertil, og Liverpool har kun vundet én af de seneste syv kampe, så krisen er så småt begyndt at kradse på Anfield. Klopp har brug for en sejr her, men om han får den, kan du se på 6’eren lørdag kl. 13.30.

 

Tottenham vs Wycombe

Indlæser..

Kl. 16.00 kan du zappe over på 9’eren og følge opgøret fra White Hart Lane mellem Tottenham og Wycombe Wanderers fra League 2. Wycombe er godt med i kampen om oprykning fra den fjerdebedste række, og det kan de formentlig koncentrere sig 100% om efter dette opgør, som bør ende med en komfortabel storsejr til Spurs.

Tottenham har stadig ikke tabt på eget græs i denne sæson, og når både Manchester City og Chelsea har fået klø her på toppen af deres sejrsstimer, er det utænkeligt at tro Wycombe leverer overraskelsen. Til odds 17.00 lige nu er det fristende at prøve, men vi tror nu mere på en sikker sejr til Eriksen og Co.

 

Chelsea vs Brentford

Indlæser..

Samtidigt med opgøret Tottenham vs Wycombe, fløjtes der gang i Chelsea vs Brentford på Stamford Bridge kl. 16.00. Denne kamp kan du se på 6’eren i forlængelse af Liverpool vs Wolves tidligere på dagen.

Brentford har hjemme i Championship, hvor det i øjeblikket er godt nok til en 15. plads i tabellen. 8 ud af 14 udekampe i ligaen er tabt for Brentford, så det er nærmest utænkeligt, at det skulle kunne blive til en sejr på Stamford mod Chelsea.

Sker det alligevel, kan du score dig et flot odds 17.00 på Brentford. Vi ville dog nok nærmere kigge på handicap-odds i Chelseas favør.

 

Millwall vs Watford

Indlæser..

Glæd dig til søndag d. 29. januar kl. 13.00, for her kan du nemlig komme en tur med til det sydlige London på besøg hos de berygtede Millwall FC.

The Lions, som nok er mere kendt for deres tilhængeres blakkede ry end flot fodboldspil, spiller til dagligt i League 1, hvor Millwall netop nu nyder tilværelsen som nr. 9 i rækken.  Det er særligt hjemme på “The Den” at Millwall henter deres point med kun tre nederlag i 14 kampe.

Premier League-gæsterne fra Watford har ikke spillet nogen stor sæson på fremmed græs, hvor det i Premier League kun er blevet til to sejre i 11 kampe.

Det bliver formentlig et tæt opgør her, som måske ikke bliver det mest målrige. Watford scorer lige under én pind i snit pr. udekamp, mens Millwall lukker under én ind hjemme pr. kamp. Den kan meget vel ende 1-0 til ét af holdene, men det bør blive intenst og et hårdt kæmpet opgør, som du kan se på 6’eren.

 

Sutton United vs Leeds United

Indlæser..

Sutton United tog fusen på det fleste i sidste runde af FA Cup’en. Først blev det til 0-0 hjemme mod AFC Wimbledon, og da muligheden for at vinde hjemme var gået i vasken, havde kun de færreste tiltro til Sutton i omkampen på udebane.

Det endte dog med en flot 1-3 sejr, og dermed er Sutton United, som har hjemme i den femtebedste række, klar til mødet med Leeds United søndag eftermiddag.

Leeds har vundet otte af deres ni seneste kampe, og ligner mere og mere en spidskandidat til oprykning til Premier League i år. Leeds bør vinde her, men kommer på en hård opgave mod Sutton United som har gang i lidt af et pokaleventyr i denne sæson.

Se om Sutton Utd. kan skrive endnu et kapitel i eventyret, når det går løs kl. 15.00 på Gander Green Lane.

 

Manchester United vs Wigan

Indlæser..

Vi runder søndagens FA Cup-program af med en tur til Old Trafford, hvor Wigan ligger vejen forbi. United tabte semifinalen til Hull City med 2-1 torsdag aften, og dermed sluttede en 17 kamps stime uden nederlag for United. De Røde Djævle havde dog vundet den første kamp med 2-0, og er derfor klar til Liga Cup-finalen.

Om United også bliver klar til FA Cup-finalen, må tiden vise. Man har i hvert fald alletiders mulighed her mod Wigan, som har hjemme i bunden af the Championship. Wigan har dog vundet deres tre seneste kampe, så måske får United hårdere modstand end mange forventer.

Spil på FA Cup’en hos bet365.dk >>