Spilforslag: Antony (Brasilien) Under 1,5 mål ved VM 2022

Odds: 1,55

Spilstop: 20. november kl. 17:00

Bookmaker: Unibet

Unibet odds

ODDSFORSLAG TIL VM 2022

Den brasilianske landstræner Tite står en stor opgave med at vælge den perfekte startopstilling til at sikre VM-succes i Qatar. Specielt offensivt har Brasilien en række stjerner.

Brasilien gik ubesejret igennem den sydamerikanske VM-kvalifikation med en samlet målscore på 40:5 i de 17 kampe. Og Brasilien sluttede af med 4-0 mod Paraguay, 4-0 mod Chile og 4-0 mod Bolivia. Det er voldsomt stabilt. Antony scorede 2 mål i VM-kvalifikationen, hvor han dog mest var benyttet som indhopper.

Manchester United valgte at smide 1oo millioner euro på bordet for at hente den 22 årige Antony hos Ajax Amsterdam i sommerens transfervindue. Det er indtil videre blevet til en lovende start med 3 mål i 6 Premier League-kampe; bl.a er Antony kommet på måltavlen mod både Arsenal og Manchester City, hvilket er yderst godkendt.

På landsholdet har Antony dog svært ved at komme på holdkortet og umiddelbart ligner det, at Raphinha står forrest til en plads i den brasilianske startopstilling. Ser vi på hierakiet på den brasilianske offensiv, så er Neymar lederen, mens Vinicius Jr., Richarlison, Gabriel Jesus også har stor tillid hos landstræner Tite.

Unibet Se VM 2022 odds hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Så Antony er sådan set ikke i Top5 i køen på Brasiliens VM2022-hold, hvilket er ret opsigtsvækkende. Der kan komme rotation og Antony kan vise sig at være yderst skarp i Qatar og slå til når chancen byder sig, men det ligner, at den unge angriber må tilbringe en del tid på bænken.

Vi kan hente odds 1,55 for Antony scorer under 1,5 mål ved VM 2022.
Mål i straffesparkskonkurrence tæller ikke med, men det gør scoringer i forlænget spilletid.