Kamp: Argentina Frankrig

Spilforslag: Kampen ender uafgjort – Intet væddemål ved sejr til Frankrig

Odds: 1,99

Spilstop: 18. december kl. 16:00

Bookmaker: Nordicbet

Foto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

ODDSFORSLAG TIL ARGENTINA – FRANKRIG

● Spilletid: Søndag ​​den 20. december kl 16:00

● Sted: Lusail Stadium (Qatar)

“Qué mirás, bobo”

Det ligner en tæt VM-finale, hvor Argentina må satse på at magiske Lionel Messi føre tropperne til sejr. Messi måtte indkassere et 0-1 nederlag i VM 2014 finalen mod Tyskland (efter 0-0 i ordinær spilletid) og mange fodboldfans håber på, at det endelig lykkes Lionel Messi at løfte VM-trofæet.

Der venter dog en svær modstander, når argentinerne skal op imod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i finalekampen på Lusail Stadium.

Frankrig har leveret solide præstationer i Qatar og i 2-0 sejren over Marokko i semifinalen viste de franske stjerner igen, at de har et højere gear end modstanderne. Særligt Kylian Mbappé er svær at følge med, når der bliver skruet op for tempoet.

I de fleste store finaler er begge hold ofte tilbageholdende og foretrækker at spille resultatorienteret med fokus på organisation; eller sagt på en anden måde, der bliver spillet med livrem og seler.

Der er næppe tvivl om, at argentinerne vil kæmpe hårdt om hver bold og vi kan forvente, at de kaster sig ind i alle nærkampe. Vejen til sejr går gennem fightervilje og så skal de med hidsige bolderobringer få sat Messi i scene til at levere den afgørende assist eller selv komme på måltavlen.

Selvom det måske ikke altid er sprudlende champagnebold, så er det massive pres på boldholderen effektivt og modstanderne har svært ved at skabe chancer mod Argentina.

Frankrigs offensive trio med Mbappé, Griezmann og Giroud kan dog vise sig at blive for stor en opgave for det argentinske forsvar. Der er så høj individuel klasse, at alle personlige fejl blive straffet og argentinerne kan blive fanget af de hurtige franske profiler, hvor også Dembelé kan tvinge argentinerne ud i løbedueller.

Bookmakerne har finalen som meget jævnbyrdig. Frankrig bør være smalle favoritter, men hvis Lionel Messi rammer topniveauet, så er det game over for Frankrig.

Vi får her odds 1,99 hos Nordicbet for finalen ender uafgjort – Intet væddemål ved sejr til Frankrig. Det vil sige, at der er gevinst, hvis stillingen er uafgjort efter ordinær spilletid (90 minutter), mens indsats bliver tilbagebetalt, hvis Frankrig vinder kampen.