Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Danmark vs Rusland (VM i kvindehåndbold 2015)

Vi spiller: Danmark vinder: Odds 2.40 (set hos Bet365)

Kampstart: øndag d. 20/12-2015 kl. 12.15

 

Odds på Danmark vs Rusland her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Danmark snupper femtepladsen

Det er måske ikke den mest spændende kamp, der er i vente ved middagstid i dag, når Danmark møder Rusland ved Håndbold VM i Boxen i Herning.

Faktisk kan det være ligemeget om Danmark taber eller vinder, for der er ikke det store på spil i kampen. Det samme kan man sige om russerne, og derfor tror vi, at Danmark har den største motivation i dette opgør. De danske piger vil formentlig gerne slutte VM på hjemmebane af med en sejr, og på papiret er der tale om to meget jævnbyrdige hold, som har svinget i præstationerne under denne slutrunde.

Formålet med denne slutrunde var først og fremmest at kvalificere sig til OL, og det har Danmark gjort uanset om det bliver til en femte- eller sjetteplads. Det gælder dog om, at slutte VM af med en sejr, og det tror vi også bliver udfaldet af dette opgør.

 

Dagens Spilforslag

Danmark er kvalificeret til OL, men derfor skal VM stadig sluttes af med maner.

Vi spiller på Danmark til odds 2.40.

 

Odds på Danmark vs Rusland her >>

 

Odds på Danmark vs Rusland

Hvis du vil se flere odds på Danmark vs Rusland, så sving forbi Bet365, hvor der er et stort udvalg af odds på kampen. Over/Under linjen er sat ved 53,5 mål, og tror du på færre mål end dét, kan du score odds 2.00. En uafgjort takseres til odds 9.00, og hvis Danmark fører ved halvleg og vinder kampen, kan du få odds 3.00.

Der er talrige betting-muligheder og odds på Danmark vs Rusland, så det er bare med at besøge verdens største online bettingselskab, Bet365, og blive inspireret af de høje odds.

Kom så Danmark!

 

bet365-580x330