Spilforslag: Manchester United – Nottingham Forest

Kamp Manchester United – Nottingham Forest
Spilforslag Manchester United -1 (handicap)
Odds 2,08
Bookmaker NordicBet
Spilstop 26. august 2023 kl. 16:00

 

Handicap på -1 til Manchester United til odds 2,08 på NordicBet

 

Et fundament skal støbes på Old Trafford

Efter et 0-2 nederlag til Tottenham skal Manchester United forsøge at samle tropperne og skabe et godt fundament for en sæson, hvor klubbens fans regner med at være med i toppen af Premier League.

Kampen, der skal starte Uniteds offensiv, vil være mod Nottingham Forest, der ligesom Manchester United har 3 point efter to spillerunder. De vil gøre alt for at fortsætte de fine takter i sæsonens første to kampe og forhåbentlig sikre endnu en sæson i det fineste selskab.

Desværre for Manchester United er både Mount og Shaw, begge vigtige spillere, henvist til tribunen med deres skader, og det store talent i Højlund må stadig vente lidt i offensiven. Omvendt har Nottingham Forest manglet deres stensikre centerforsvar, Felipe, i de to første kampe. Han er fortsat ude af kampen på Old Trafford.

Vi tror på, at Manchester United får gang i maskineriet og scorer de mål, der har manglet og skal til i et offensivt mandskab som det, United besidder. Derfor lyder dagens spilforslag fra os på, at Manchester United vinder med mere end 1 mål, hvilket kan hentes hos NordicBet til odds 2,08.

 

Følg dagens spilforslag hos NordicBet