Spilforslag: FCSB – Silkeborg IF

Odds og spiltips til Conference League 2022/23

Spilforslag: Silkeborg vinder kampen– Draw No Bet

Odds: 1,98

Spilstop: 9. oktober kl. 17:30

Bookmaker: Bet365

Silkeborg skal vise international klasse

Silkeborg udstillede rumænske FCSB i sidste opgør for godt og vel en uge siden, hvor Silkeborg vandt hele 5-0. Den selvtillid kan de tage med ind til dette opgør. Og man må sige, at Silkeborg er inde i et godt run med 3 sejre og en uafgjort i deres seneste fire kampe, og det momentum skal de bygge videre på for at sikre videre avancement.

FCSB er i en skidt forfatning i år, og har fået et point efter de første tre runder i denne Conference League-gruppe. Silkeborgs 5-0 sejr viser, der er lang vej for FCSB, der i den hjemlige liga fået 14 point over de 11 kampe (3-5-3). Det er bestemt ikke er prangende.

Silkeborgs står med nogle rigtig flotte europæiske kampe, og ligner et hold som også kan fungere på den internationale scene. Det var flotte præstationer imod West Ham og Anderlecht, og i sidste kamp imod FCSB var der flere ting der gik op i en højere enhed.

Silkeborg har stadig mulighed for at gå videre, men det kræver at de går efter de tre point i dette opgør. Så jeg forventer at Silkeborg vil komme med en offensiv taktik for at hente sejren, og cheftræner Kent Nielsen har profilerne til at kunne gøre det.

Vi henter her odds 1,98 hos Bet365 for Silkeborg Draw No Bet. Vi får indskuddet tilbage ved uafgjort.

Foto: Emmi Korhonen / Lehtikuva / AFP)