Indlæser...

I aftenens sene Superliga-kamp tager Randers FC i mod FC Midtjylland, og her tror vi mest på en sejr til gæsterne, ovenpå Randers’ rædderlige start på foråret. Randers tabte med hele 3-0 i Odense, mens FCM viste udmærkede takter hjemme mod Viborg til trods for 0-0.

Læs mere om spilforslaget i optakten forneden, eller spring direkte til bet365, hvor vi har set følgende anbefalelsesværdige odds til Randers vs FCM:

  • FCM vinder: 2.50
  • FCM vinder 1-2: 10.00
  • Onuacho scorer først: 7.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag: RFC vs FCM

Randers kom fra land med en øretæve i Odense på hele 3-0 i forårspremieren, og det var ikke den start randrusianerne havde håbet på. Nu venter FC Midtjylland fredag aften, og til dét opgør må Randers undvære nyindkøbet Nikola Djurdjic, som stadig har sin debut til gode for klubben. Lucas Haren glider ud af truppen ift. kampen mod OB, og Brandur Hendriksson må sidde over med en korsbåndskade. Derudover er Mikkel Kallesøe ude med hjernerystelse, og Marcus Mølvadgaard afsoner sidste karantænedag.

Altså råder Randers ikke just over alle mand til dette opgør, og det er værd at huske på, at Randers tabte de fire sidste kampe i efteråret. Med nederlaget i Odense blev den stime forlænget til fem nederlag på stribe, så vi tillader os at være skeptiske ift. Hestenes vinderchancer i aften.

Godt nok måtte FCM skuffende nøjes med 0-0 i derbyet på Heden mod Viborg, men det hører med til historien, at Tim Sparv så rødt efter en times spil, og med 10 mod 11 fik FCM aldrig de afgørende chancer foran mål.

Ulvene vil være sultne efter deres første sejr i det nye år, og bør kunne lugte en snert af hesteblod, her hvor Randers synes at være i en såret tilstand. Vi spiller vores penge på FC Midtjylland i aften.

Spil på kampen hos bet365.dk >>