Dagens Spilforslag

Tirsdag aften er der vaskeægte bundopgør i Superligaen, når nr. 13 og 14 tørner sammen. Esbjerg vs Silkeborg bliver således en kamp mellem de to dårligste hold i Superligaen lige nu, men i vores optik ser det bedre ud for Colin Todds tropper end for Peter Sørensens.

Vi forventer en sejr til Esbjerg i denne kamp, hvilket du kan læse mere om forneden. Du kan spille odds på Esbjerg vs Silkeborg hos bet365, hvor der er odds 2.20 på Esbjerg og odds 3.30 på Silkeborg.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Odds på Esbjerg vs Silkeborg

Indlæser...
Indlæser...

 

Spilforslag: Silkeborg får problemer i Esbjerg

På papiret er der tale om to lige dårlige mandskaber, da begge klubber før kampen har præcist seks point for ni kampe. Ser man på formkurverne hos de to hold, peger pilen dog for alvor opad for Esbjerg. Esbjergenserne fik en katastrofal start på sæsonen med trænerfyring og stor udskiftning i administrationen, og så løb man samtidig ind i store øretæver i de første kampe mod bl.a. Brøndby og FCK. Men efter ansættelsen af Colin Todd som cheftræner, er spillet langsomt blevet bedre, og i de seneste fire kampe har Esbjerg kun tabt én gang.

Silkeborg fik ganske vist en sejr mod AGF i sidste spillerunde, men 1-0 sejren kom på et tyndt grundlag. AGF kunne – og burde have – ført med adskillige mål allerede efter 15 minutters spil, og Silkeborg skabte ikke de helt store målchancer i opgøret. Til gengæld lavede Junker en tåbelig aktion for AGF få minutter før tid, som Silkeborg på kynisk vis fik udnyttet, og dermed blev det til 1-0 til SIF og sæsonens første sejr. Den første sejr i 21 Superliga-kampe.

Vi tror ikke på, at Silkeborg er blevet et bedre hold i løbet af de seneste uger. Silkeborg er stadig det hold i Superligaen som skal bruge suverænt flest chancer for at score et mål, men selv en blind høne kan finde korn, og det lykkedes mod AGF, som har været ualmindeligt svingende i præstationerne i denne sæson. Nu venter der en svær kamp for Silkeborg ude mod Esbjerg, som vi forventer kommer til at lægge pres på Silkeborg i jagten på sæsonens anden sejr. Kan Silkeborg vinde to i træk? Det tror vi ikke på.

Vi spiller Esbjerg til et flot odds 2.20 mod Superligaens største nedrykkerfavorit.

Spil på spilforslaget hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330